-Поиск по дневнику

Поиск сообщений в mariyas

 -Подписка по e-mail

 

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 02.03.2014
Записей: 1266
Комментариев: 23
Написано: 1333


крученики по-закарпатськи

Воскресенье, 02 Декабря 2018 г. 16:20 + в цитатник
Крученики з соусом із білих грибів
 
Вам знадобиться:
 
для кручеників:
 
свинина – 600 г
 
цибуля ріпчаста – 1 шт.
 
печериці – 250 г
 
олія – для смаження
 
сир твердий – 50 г
 
сіль і перець – за смаком
 
для соусу:
 
гриби білі сушені – 50 г
 
вершкове масло – 2 ст. ложки
 
борошно – 1 ст. ложка
 
сметана – 150 г
 
Білі гриби замочуємо заздалегідь на одну годину в холодній воді. Потім відправляємо варитися хвилин на сорок п’ять. Але час замочування і варіння у вас може бути більш тривалими. Все залежить від нарізки і ступеня сухості грибів.
 
Свинину нарізаємо на порційні шматки. Відбиваємо,  солимо і перчимо. Відставляємо в сторону.
 
Займемося начинкою. Печериці дрібно нарізаємо. Цибулю нарізаємо невеликими кубиками і відправляємо смажитися на олії.
 
Коли цибуля злегка зарум’яниться, додамо до неї печериці і продовжимо смажити разом. Смажені гриби з цибулею солимо, перчимо і збиваємо блендером.
 
Сир натираємо на тертці з середніми отворами.
 
Коли гриби охолонуть, з’єднуємо їх з сиром. Перемішуємо. Начинка готова.
 
А тепер нарізаємо шматочки фольги за кількістю відбивних, розмір – приблизно 12×6 см. На фольгу викладаємо відбивну, на неї – начинку і щільно скручуємо рулет.
 
Потім загортаємо його в фольгу. З торцевих сторін акуратно притискаємо.
 
На сковороду наливаємо олію, розігріваємо і обсмажуємо на ньому рулети з усіх боків.
 
Рулети готові. Розгортаємо дуже акуратно. Сік, що утворився під час смаження, не виливаємо, а акуратно збираємо. Перекладаємо їх у форму для запікання.
 
До кручеників наливаємо відвар, в якому варилися гриби, накриваємо кришкою і відправляємо тушкуватися в духовку до готовності.
 
Цибулю дрібно нарізаємо і смажимо на вершковому маслі. До цибулі додаємо подрібнені білі гриби. Смажимо до готовності цибулі. Додаємо борошно, перемішуємо. Додаємо сметану. Соус готовий.
 
Готові крученики (можна розрізати їх на дві частини) подаємо з соусом з білих грибів.
 
Рубрики:  кухня

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку