Aukstā biešu zupa - Холодный суп из свеклы
|
|
Четверг, 03 Октября 2013 г. 11:56
+ в цитатник
1 1/2 l kefīrs
100 g skābs krējums
300 g vārītas bietes
200 g svaigi gurķi
150 g redīss
2 cieti vārītas olas
1 ēdamkarote citrona sula
lociņi
dilles
sinepes
sāls
pipari
cukurs
Gatavošana:
Kefīru sajauc ar rīvētām bietēm, smalki sagrieztiem gurķiem un redīsiem. Pievieno garšvielas un citrona sulu. Sagriež olas un zaļumus. Pievieno zupā. Var pasniegt ar skābu krējumu.
1 1/2 л кефира
100 г сметаны
300 г вареной свеклы
200 г свежего огурца
150 г редиса
2 яйца варенные вкрутую
1 столовая ложка лимонного сока
зеленого лука
укроп
горчица
соль
перец
сахар
Приготовление:
кефир смешать с тертой свеклой, мелко нарезанным огурцом и редиской. Добавить специи и лимонный сок. Разрежьте яйца и зелень. Добавить в суп. Можно подавать со сметаной.
Метки:
receptes
zupas
Процитировано 2 раз
Понравилось: 2 пользователям
-
2
Запись понравилась
-
2
Процитировали
-
0
Сохранили
-