Pākšu pupiņu zupa ar desiņām - Фасолевый суп с колбасой
|
|
Четверг, 02 Мая 2013 г. 16:24
+ в цитатник
200 g pākšu pupiņas
400 g kartupeļi
1 sarkanā paprika
1 puravs
4 burkāni
8 cīsiņi
saišķītis pētersīļi
1 l sakņu buljons
pagatavošana
Burkānus un puravu sagriež ripiņās, kartupeļus - kubiciņos, papriku - strēmelītēs. Pupiņu pākstīm nogriež galiņus un sagriež īsākos gabaliņos. Dārzeņus liek uzvārītā buljonā, vāra 15 min, tad pievieno gabaliņos sagrieztas desiņas un vāra vēl 5 min. Gatavu zupu pārkaisa ar sagrieztiem pētersīļiem
Cīsiņu vietā var lietot arī citas desiņas.
200 г зеленой фасоли
400 г картофеля
1 красный перец
1 лук-порей
4 моркови
8 колбасы
пучок петрушки
1 литр овощного бульона
изготовление
Морковь и лук-порей, нарезать ломтиками, картофель - кубиками, перец - полосками. Стручки фасоли обрезать концы и нарезать по кароче. Отварить овощи, в бульон, кипятить в течение 15 минут, затем добавить нарезанное кубиками колбасу и варить еще 5 минут. Готовый суп посыпать мелко нарезанной петрушки.
Метки:
Receptes
Zupas
Процитировано 1 раз
Понравилось: 1 пользователю
-
1
Запись понравилась
-
1
Процитировали
-
0
Сохранили
-