-Поиск по дневнику

Поиск сообщений в lj_lubany_b

 -Подписка по e-mail

 

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 01.11.2009
Записей:
Комментариев:
Написано: 339


Сирник з малиною

Среда, 08 Июля 2020 г. 06:42 + в цитатник


Сирник з малиною

Прямокутна форма 20*30 см

Тісто
Вершкове масло (150г) збити з цукровою пудрою (100 г), по одному ввести жовтки (3 шт.). Додати борошно (280 г) змішану з порошком для випічки (8 г). Замісити легке тісто.
Розподілити на дно форми, розрівняти.
Помістити в холодильник на пів години.

Вилити на пісочну основу сирну масу, запікати все разом при 160 град. (плюс мінус 1 година, але дивитися!!!).

Сирна маса
400 г крем-сиру (в мене був хохланд), 150 г кисломолочного сиру (я перетирала через сито), 200 г сметани (магазинна, 22% жирності), 120 г цукру, 1 ст.ложка кукурудзяного крохмалю (або порошка пудингу) - все перемішати на низьких обертах міксера. По одному ввести 2 яйця.

Спечений пиріг охолодити.

Зверху помістити малинову масу і в холодильник на ніч, прикрасити довільно.

Малинова маса
300 г малини (в мене була морожена, але можна й свіжу) і 100 г цікру помістити на вогонь і довести тільки до кипіння. Перетерти через сито. Додати желатиновий розчин при вимішуванні (18 г желатину +60 г води - добре прогріти, але не доводити до кипіння, вводити в малину через сито).
Паралельно збити вершки 250 г (жирність 30% і більше). З"єднати дві маси, перемішавши ручним вінчиком.

Примітка: найбільше питань буде по заміні вершкового сиру. Це святковий пиріг, тому й використала крем-сир, не дивлячись на високу ціну. Структура дуже ніжна й повітряна, кисломолочний сир дасть щільнішу структуру, не буде так смачно. Але вирушувати вам.

https://lubany-b.livejournal.com/299453.html

Метки:  

Процитировано 2 раз
Понравилось: 1 пользователю

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку