-Рубрики

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в libond

 -Подписка по e-mail

 

 -Интересы

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 04.12.2010
Записей:
Комментариев:
Написано: 9768


До новорічного столу

Понедельник, 19 Декабря 2016 г. 22:27 + в цитатник
На Різдвяні свята готую завжди фаршировану рибу. Перший раз зробити важко, а потім вже добре.
Для початку купляю живого карпа вагою до 1 кг. Чищу лузгу, відрізаю голову і виймаю кишки. Поті на місці зрізу трошки ножем підрізаю шкіру від м'яса і далі запихаю в місце надрізу палець і відшаровую шкіру від тушки. Там де плавники - обходжу їх з двох сторін і під шкірою обрізаю кістки від плавника ножницями, але щоб не пошкодити шкіру, шкіру завертаю (як панчоху або шкарпетку). В кінці обрізаю хребет перед хвостом теж ножницями. Далі, ножем зрізаю м'ясо з хребта і ребер (бо вони грубі і не змеляться). Цибульку (2 середні або 1 велика) притушую на маслі. Мелю на дрібному ситку м'ясо, цибулю, і батон, замочений у воді (1/3 батона на 1 рибу). Це все змелене в комбайн з ножами, солю, перчу, додаю жовтки (3 шт.) і гарно комбайном то збиваю. Білки окремо в піну і потім обережно домішую до маси. Ложкою заповнюю шкіру від риби даною масою, кладу на бляху (маса виходить як суфле і не виливається). Зверху мажу олією з сметаною (50х50) і в гарячу духовку приблизно на 40 хв (залежно від розміру риби). Температура як для сирника (у мене в деховці 200, духовка газова).
Рубрики:  кулинария/Хитрости
кулинария/2016

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку