Цитата сообщения Dama_Madama
|
|
Варену курячу грудку, сир, консервовані ананаси, картоплю порізати кубиками. Додати майонез, посолити. |
|
|
Викласти порційно у бокали. Посипати зверху сумішшю перців і кокосовою стружкою. |
|
|
|
|
Картоплю порізати брусочками. На кожну порцію треба 10 довших брусочків і 10 коротших. |
|
|
Хек очистити від кісток і шкірки, порізати на невеличкі шматочки і підсмажити на олії 3-4 хвилини, помішуючи. Додати борошно і гарно розмішати. |
|
|
Додати сметану, приправи, різану зелень( у мене- кріп і петрушка). Протушкувати ще 1-2 хвилини. Картоплю обсмажити у фритюрі. |
|
|
З картопляних брусочків скласти криницю- накладати великі брусочки квадратом роблячи невеликі виступи, а менші ставити у проміжки між ними. |
|
|
Заповнити криницю і відро рибною сумішшю. Відро і короб теж з картоплі. Шнурок - варене спагеті. Усе посипати тертим твердим сиром. Смачного! |
|
|
|
Із кондитерського паперу вирізати круги діаметром приблизно 15 см і скласти кожне у горнятко конусом(нічого не розрізаючи) |
|
|
Яйця розтерти з цукром до пухкої маси. |
|
|
Додати йогурт, масло, борошно, соду, какао, подрібнений фундук, прянощі. |
|
|
Заповнити конуси на 1\2 форми, вставити нафарширований чорнослив і випікати по 3 штучки за раз у мікрохвильовій печі 5 хвилин при потужності 700. |
|
|
іЗнімаєте папір і у вас виходить чудовий конус-ялинка . Залишається залити її розтопленим зі сметаною шоколадом і прикрасити посипкою і горіхами. |
|
|
|
Ингредиенты
САЛАТ "БІЛА НІЧ":
2 курячі грудки, 200г твердого плавленого сиру, 5 ст.л. консервованих ананасів,3 варених картоплини, 2 ст.л. кокосової стружки, 4 ст.л. домашнього майонезу, сіль, суміш перців.
"ЗАСНІЖЕНА КРИНИЦЯ"
На 1 порцію:
2 сирих картоплини, 1\2 тушки хека, 1 ч.л. борошна, 2-3 ст.л. сметани, 1\3 ч.л. суміші трав для риби, сіль, зелень, 50г твердого сиру.
"НОВОРІЧНА ЯЛИНКА"
2 яйця, 5 ст.л. йогурту, 6 ст.л. розтопленого масла, 8 ст.л. борошна, 1 ч.л. соди, 2 ст.л. какао, 10 шт фундука, 4 ст.л. цукру, 1\2 ч.л. суміші ( корця і мускатний горіх), чорнослив, грецькі горіхи.
Для глазурі: 100г чорного шоколаду, 2 ст.л. сметани.
Автор:Лесь Кравецький
smak.ua/ru/blog/user-211644/recept-440807/novor_chne_menyu_5_kazkov_motivi.html