Бісквіт ванільний шифоновий |
Інгредієнти:
2 скл. борошна
1.5 скл. цукру
3 ч. л. розпушувача
1/4 ч. л. солі
3/4 скл. холодної води
1 п. ванільного цукру
7 яєць
1/2 скл. олії
1/2 ч. л. лимонної кислоти
Розрахунки на 5 яєць:
5 яєць
257 г борошна
246 г цукру
118 г води
75 г олії
11 г розпушувача
1/3 ч. л лимонної кислоти
1/5 ч. л. солі
В великій мисці змішати просіяне борошно, сіль, розпушувач, 1 склянку цукру.
Джерело: рецепт від лека з сайту hlebopechka.ru
Рубрики: | БАЗОВЫЕ РЕЦЕПТЫ ТЕСТА |
Комментировать | « Пред. запись — К дневнику — След. запись » | Страницы: [1] [Новые] |