-Видео

Ciasto Kubu[
Смотрели: 3 (0)
Ciasto Shrek
Смотрели: 9 (0)
Ciasto Cappuccino
Смотрели: 9 (0)
Krajanka makowa
Смотрели: 1 (0)

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в Lara_Ku

 -Подписка по e-mail

 

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 01.05.2014
Записей: 303
Комментариев: 32
Написано: 347


Бісквіт ванільний шифоновий

Пятница, 02 Мая 2014 г. 00:46 + в цитатник

Бісквіт ванільний шифоновий

Інгредієнти:

2 скл. борошна
1.5 скл. цукру
3 ч. л. розпушувача
1/4 ч. л. солі
3/4 скл. холодної води
1 п. ванільного цукру
7 яєць
1/2 скл. олії
1/2 ч. л. лимонної кислоти

Розрахунки на 5 яєць:

5 яєць
257 г борошна
246 г цукру
118 г води
75 г олії
11 г розпушувача
1/3 ч. л лимонної кислоти
1/5 ч. л. солі

В великій мисці змішати просіяне борошно, сіль, розпушувач, 1 склянку цукру.

Жовтки збити збити з 0.5 склянки цукру, ванільним цукром, додати воду, олію, збити до пишної однорідної маси.
З'єднати суху суміш з жовткою масою, перемішавши до однорідності.
Збити білки до стійкої піни, під кінець збивання додавши лимонну кислоту.
В два прийоми додати білки до тіста, акуратно вимішуючи лопаткою знизу вверх.
Дно форми діаметром 26 см вистелити пергаментом, вилити тісто. Пекти при 170С 50-60 хв.

Даний бісквіт на повну порцію пекла в формі діаметром 25 см, його вага становила 1.225 кг, висота 7см.
Бісквіт чудовий! Не сухий, добре розрізається струною. Рекомендую ))

Джерело: рецепт від лека з сайту hlebopechka.ru

Link

Рубрики:  БАЗОВЫЕ РЕЦЕПТЫ ТЕСТА
Метки:  

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку