Пятница, 03 Июня 2016 г. 14:21
+ в цитатник
http://nyam-nyam-5.com/blog/2016/02/18/%D1%84%D0%B...D0%B5%D0%B7%D0%BD%D1%8F%D0%BA/
Тісто 1
7 жовтків
1 яйце
4 ст. л. цукру
4 ст. л. борошна
2 ст. л. оцту
1 ч. л. порошку до печива (з верхом)
Тісто 2
7 білків
1 скл. цукру
4 ст. л. борошна
3 ст. л. крохмалю
1 ч. л. порошку до печива (з верхом)
2 ст. л. оцту.
Тісто 3
3 яйця
1 ст. л. цукру
1 ст.л. борошна
1 ч л. порошку для печива
1 пачка червоного кисілю.
Крем:
1 велика банка ананасів
4 ст. л. цукру (з верхом)
1 пачка пудингу ванільного
400 г масла
Тісто 1:
Жовтки і яйце збити з цукром, додати все решту і легенько вимішувати. Спекти корж.
Тісто 2:
Білки збити з цукром на піну, додавати все по черзі і легенько вимішувати. Спекти корж.
Тісто 3:
Яйця збити з цукром, додавати все решту по черзі легенько вимішуючи. Спекти корж.
Крем:
З банки ананасів, сік вилити в 0.5 л. банку і долити води до повної. Розділити на два стакани, до 1-го стакану додати 4 ст.лож. цукру і закип”ятити до другого стакану соку додати пачку пудингу ванільного, розмішати, і вилити в кип”ячений сік. Заварити.
Масло збити, додавати по ложці заварену охолоджену масу і збивати. Перекладати коржі кремом вкладаючи шматочки ананасу.
Метки:
рецепты
Процитировано 3 раз
-
Запись понравилась
-
3
Процитировали
-
0
Сохранили
-