-Рубрики

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в Добрая_Фея

 -Подписка по e-mail

 

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 17.03.2011
Записей: 10062
Комментариев: 20962
Написано: 34890


Пляцок "Бардзо добрий"

Вторник, 03 Июля 2012 г. 23:56 + в цитатник
Цитата сообщения Арина_Ярига


рецепт від oksana d

Пляцок "Бардзо добрий"
Це любимий пляцок моєї мами.

600 г борошна,300 г маргарину, 5 жовтків, 200 г цукру, 1/2 пачки порошку до печива, 1/2 склянки сметани.

Маргарин розімяти з борошном, додати жовтки з цукром, порошок до печива і сметану. Тісто розділити на три частини.

Пекти: 1-й корж пустий, 2-й і 3-й намазати повидлом (підійте агрус, слива), а зверху піну з горіхами ( білки збити з 1 склянкою цукру і 1,5 скл. горіхів).

Маса: 4 жовтки розтерти з 1 склянкою цукру + 0,5 склянки кави (на маленькому вогні або паровій бані). Коли охолоне додати 500 г масла.

Перемазати коржі. Має вийти: порожній корж - маса - корж 2 - маса - корж 3.



Мої зауваження:
теж все робила по рецепту, єдине що змінила -крем (просто мені важко уявити півкіло масла в кремі).

Крем Мокко
Зварила дві порції еспрессо, додала 1 стакан молока, в цю суміш додала
жовтки з"єднані з 1 стол. ложкою крахмалу і заварила . В гарячу суміш додала пів-банки вареної згущенки, а як вистигло - пачку масла.

Із-за вареної кави - неочікуваний смак.
Цікаве тістечко вийшло.

 

Серия сообщений "Пляцки":
Часть 1 - Пляцек " Творожные шарики"
Часть 2 - Пляцек " Санта Барбара"
...
Часть 15 - Пляцок «СВЯТКОВА СМАКОТА
Часть 16 - Пляцек Переплетенный
Часть 17 - Пляцок "Бардзо добрий"
Часть 18 - Кофейный аромат
Часть 19 - Польский пляцок из мака и яблок

Серия сообщений "Пляцки":
Часть 1 - Торт "Пані на підборах"
Часть 2 - Пляцек " Санта Барбара"
Часть 3 - Пляцок "Бардзо добрий"
Часть 4 - Пляцок-мороженое "Сладкая пара"
Часть 5 - Польская бабка "ТЮЛЬПАН"
...
Часть 24 - Торт "Сказка"
Часть 25 - Торт Опиум
Часть 26 - Пляцок Сваха

Рубрики:  КУЛИНАРНАЯ КНИГА/Торты, пирожные

Понравилось: 12 пользователям

Госпожа-Метелица   обратиться по имени Среда, 04 Июля 2012 г. 00:05 (ссылка)
Спасибо! Должно быть ооочень вкусно!:give_rose
Ответить С цитатой В цитатник
nadezhda_65   обратиться по имени Среда, 04 Июля 2012 г. 00:13 (ссылка)
Спасибо!Выглядит очень вкусно!!! Пляцок -это торт?
Ответить С цитатой В цитатник
Lilabulat   обратиться по имени Дзякую! Среда, 04 Июля 2012 г. 15:33 (ссылка)
Цiкавы рэцэпт, але ж удакладнiце,калi ласка, што такое "борошна" па-руску цi па-беларуску? Вельмi ж хочацца паспрабаваць гэты торцiк!
Ответить С цитатой В цитатник
Комментировать К дневнику Страницы: [1] [Новые]
 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку