Пляцок "Бардзо добрий" |
Мої зауваження:
теж все робила по рецепту, єдине що змінила -крем (просто мені важко уявити півкіло масла в кремі).
Крем Мокко
Зварила дві порції еспрессо, додала 1 стакан молока, в цю суміш додала
жовтки з"єднані з 1 стол. ложкою крахмалу і заварила . В гарячу суміш додала пів-банки вареної згущенки, а як вистигло - пачку масла.
Із-за вареної кави - неочікуваний смак.
Цікаве тістечко вийшло.
Серия сообщений "Пляцки":
Часть 1 - Пляцек " Творожные шарики"
Часть 2 - Пляцек " Санта Барбара"
...
Часть 15 - Пляцок «СВЯТКОВА СМАКОТА
Часть 16 - Пляцек Переплетенный
Часть 17 - Пляцок "Бардзо добрий"
Часть 18 - Кофейный аромат
Часть 19 - Польский пляцок из мака и яблок
Серия сообщений "Пляцки":
Часть 1 - Торт "Пані на підборах"
Часть 2 - Пляцек " Санта Барбара"
Часть 3 - Пляцок "Бардзо добрий"
Часть 4 - Пляцок-мороженое "Сладкая пара"
Часть 5 - Польская бабка "ТЮЛЬПАН"
...
Часть 24 - Торт "Сказка"
Часть 25 - Торт Опиум
Часть 26 - Пляцок Сваха
Рубрики: | КУЛИНАРНАЯ КНИГА/Торты, пирожные |
Комментировать | « Пред. запись — К дневнику — След. запись » | Страницы: [1] [Новые] |