-Рубрики

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в GORNAT

 -Подписка по e-mail

 

 -Постоянные читатели

 -Сообщества

Читатель сообществ (Всего в списке: 1) О_Самом_Интересном

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 28.06.2015
Записей: 4463
Комментариев: 38
Написано: 4501


Без заголовка

Суббота, 02 Ноября 2019 г. 17:30 + в цитатник
Цитата сообщения Lev_igra Булочки с шоколадом

1437221234_bulochki-295 (640x480, 95Kb)

http://dreamfood.ua/

Інгредієнти:

40 гр живих дріжджів (я брала 10 гр сухих)
250 мл молока
120 гр цукру
6 шт жовтків
100 гр вершкового масла
500 гр борошна

 

В теплому молоці розвести дріжджі, додати 1 столову ложку цукру, розмішати. Окремо взбити жовтки з цукром до білого, з'єднати з сумішшю молока та дріжджів, вмішати борошно, потім влити розтоплене холодне масло. Добре вимісити, тісто виходить дуже липке, я місила в міксері 10 хв.
Миску затягнути плівкою і залишити в теплому місці на 2 години. Я ще не бачила, щоб так підходило тісто! Воно виростає рази в чотири, точно.
Тісто викласти на змазаний олією стіл, поділити на маленькі кульки (в мене вийшло 16 шт.), в середину кожної кульки покласти начинку, я брала по квадратику шоколаду Світоч "Особливий" (мій улюблений :-)), сформувати булочки.
Булочки залишити на деці підходити на 30хв.
Випікати при 180 градусах 25 хвилин. Автор пропонує гарячі булочки посипати цукровою пудрою, я перед випічкою змазала яйцем з молоком.

У мене ніколи не було книг відомої пані Дарії, зате в мене є інтернет :), в мережі дуже багато переписів
Ці булочки стали моїми улюбленими, рецепт дуже простий, а результат просто неймовірний. Мені дуже подобається, що не потрібно тісто довго й нудно вимішувати руками, підсипАти борошно, тісто легке в роботі. Булочки виходять дуууже ніжні, легесенькі, як пушинки.

Смачного!

1437219047_bulochki-296 (640x480, 114Kb)

Рубрики:  Кулинария/булочки

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку