-Цитатник

KNITTINGB №3 2020 - (0)

KnittingB №3 2020 Журнал предлагает отличные узоры вязания спицами и крючком для женщин. На ст...

ВURDА KNITTING №3 2020 - (0)

Вurdа Knitting №3 2020 Формат: PDF Страниц: 100 Размер: 100 Mb Язык: English TurbоBit ...

PIECEWORK - SUMMER 2020 - (0)

PieceWork - Summer 2020 Формат: True PDF Страниц: 76 Размер: 30 Мб Язык: английский Tur...

Lady Boutique Series №4944 2020 - (0)

Lady Boutique Series №4944 2020 Издательство: Boutique Sha Язык: японский Популярный я...

ASAHI ORIGINAL - PATTERN CROCHET HAT 2020 - (0)

Asahi Original - Pattern Crochet Hat 2020 Японские журналы серии Asahi Original - это всегда и...

 -Рубрики

 -Метки

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в dowi

 -Подписка по e-mail

 

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 04.04.2011
Записей: 28154
Комментариев: 465
Написано: 28931


КИШКА З БУЛЬБИ (КАРТОПЛЯНА КОВБАСА

Четверг, 20 Февраля 2020 г. 15:24 + в цитатник
КИШКА З БУЛЬБИ (КАРТОПЛЯНА КОВБАСА




Посмажити дрібно посічену підчеревину, цибулю та відварені сушені гриби. Якомога швидше натерти картоплю, можна комбайном, щоб натерта маса не встигла потемніти. Бо інакше буде, як вже згадувалося, не ковбаса, а нещасна посинюха.
До натертої, як на деруни, картоплі, додаємо все те, що посмажили, плюс сіль-перчик-кмин, сколочене яйце, але можна й без нього.
Вимита кишка бажано щоб трішки полежала у воді з дрібочкою борної кислоти чи марганцівки (для дезінфекції, про всяк випадок). Чоловік розтягує кінчик кишки так, щоб було зручно закладати туди картопляну начинку – і міцно тримає. Заповнювати кишку треба не щільно, щоб при запіканні начинка не порвала оболонку. Для того ж слід зробити кілька проколів циганською голкою, але лише після того, як кишку заповнимо, зав’яжемо і вкладемо на змащене жиром деко – точнісінько так, як викладали б традиційну домашню ковбасу.
Деко ставимо в духовку (хрещена готує в аерогрилі, їй так більше подобається), і поки наше творіння мліє і підрум’янюється, чистимо і дрібнимо кілька зубчиків часнику. Тільки не треба притрушувати ним дуже гарячу ковбасу – хай трішки охолоне, тоді часник не запариться, а додасть апетитного і справді ковбасного аромату.

Інгредієнти:
Картопля – 2 кг
Підчеревина – 500 г
Гриби сушені – 50 г
Цибуля – 3 шт.
Сіль, перець чорний мелений, прянощі – до смаку
Кишка свиняча вимочена




Как приготовить домашнюю картофельную колбасу? В этом видеоролике вы увидите рецепт пошагового приготовления данного блюда. В результате приготовления, получается очень вкусная, ароматная колбаса. Это блюдо прекрасно подойдёт как для будней, так и для праздничного стола.

Картофель (сырой) – 1500г
Сало – 200г – 300г
Бекон – 500г
Лук репчатый – 300г
Яйцо – 2шт
Манка – 2ст/л
Чеснок – 4-6 зуб.
Соль по вкусу
Перец чёрный молотый по вкусу
Кишки свиные – 3м.




Рецепт:
картофель 1 кг
лук 3 шт
сало 300 гр
чеснок 5 зубчиков
соль 1 ч л
перец черный молотый 0,5 ч л
кишки свиные 3 метра
Рубрики:  кухня/кухня-закуски


Процитировано 1 раз
Понравилось: 1 пользователю

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку