-Рубрики

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в Demonu

 -Подписка по e-mail

 

 -Сообщества

Читатель сообществ (Всего в списке: 2) Умелые_ручки Рецепты_блюд

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 18.11.2010
Записей: 2936
Комментариев: 124
Написано: 3118


красным бархатом Кексы

Суббота, 01 Октября 2011 г. 12:29 + в цитатник
Цитата сообщения Lastochka-ya Red Velvet Cupcakes

Ingredients

* 310 g flour
* 45 g unsweetened cocoa powder
* 5 g baking soda
* 3 g salt
* 225 g butter, softened
* 400 g sugar
* 4 eggs
* 230 g sour cream
* 120 ml milk
* 1 (1 ounce) bottle McCormick® Red Food Color
* 10 ml McCormick® Pure Vanilla Extract
*
* Vanilla Cream Cheese Frosting:
* 224 g cream cheese, softened
* 55 g butter, softened
* 30 g sour cream
* 10 ml McCormick® Pure Vanilla Extract
* 1 (16 ounce) box confectioners' sugar

Directions

1. Preheat oven to 350 degrees F. Mix flour, cocoa powder, baking soda and salt in medium bowl. Set aside.
2. Beat butter and sugar in large bowl with electric mixer on medium speed 5 minutes or until light and fluffy. Beat in eggs, one at a time. Mix in sour cream, milk, food color and vanilla. Gradually beat in flour mixture on low speed until just blended. Do not overbeat. Spoon batter into 30 paper-lined muffin cups, filling each cup 2/3 full.
3. Bake 20 to 25 minutes or until toothpick inserted into cupcake comes out clean. Cool in pans on wire rack 5 minutes. Remove from pans; cool completely. Frost with Vanilla Cream Cheese Frosting.
4. Vanilla Cream Cheese Frosting: Beat cream cheese, softened, butter, sour cream and McCormick® Pure Vanilla Extract in large bowl until light and fluffy. Gradually beat in confectioners' sugar until smooth.
Red_Velvet_Cupcakes.ashx (380x380, 16Kb)
Рубрики:  Кушать подано/Кексы

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку