-Метки

598164 Чеснок авокадо американская кухня английский баклажаны брокколи витамины волосы вторые блюда выпечка вязание вязание спицами говядина грибы грузинская кухня дача домашние растения домоводство дрожжевое тесто духовка заготовки закуски здоровье иммунитет кабачки капуста картофель кожа композиция компьютер консервирование котлеты красота кулинария кулинарные рецепты кулинарные сайты курица лепешки лицо лук маринад мед морковь морщины музыка мясо народные рецепты овощи огород огурцы онкология память первые блюда перец печень пирог пирожки позвоночник полезные продукты полезные советы помидоры почки прикол приколы рагу растения рис рыба сад сайты салат салаты свекла свинина скумбрия слоеное тесто соус специи спицы суп супы суставы сыр тесто турецкая кухня тыква узбекская кухня украинская кухня упражнения уроки английского фарш фасоль фото фрикадельки хлеб цветная капуста чечевица юмор ютуб

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в Олька-Фасолька_К

 -Фотоальбом

Посмотреть все фотографии серии Северо-Запад
Северо-Запад
23:06 16.10.2010
Фотографий: 45
Посмотреть все фотографии серии [flash=288,192,http://picasaweb.google.com/s/c/bin
[flash=288,192,http://picasaweb.google.com/s/c/bin
03:00 01.01.1970
Фотографий: 0

 -Всегда под рукой

 -Я - фотограф

Салаты

Картофельный салат с луком и беконом
1 фотографий

 -Подписка по e-mail

 

 -Интересы

гадалок не уважаем газеты не плетем интересы разнообразные мыло не варим салфетки не наклеиваем филейки крючком не вяжем (жуть какая)

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 17.01.2008
Записей:
Комментариев:
Написано: 26243


Личное. :-) Roasted Dijon & Apple-Glazed Turkey with Fruited Stuffing

Понедельник, 20 Декабря 2010 г. 01:25 + в цитатник
 (466x320, 208Kb)
Making your first turkey? You can't go wrong with this easy-to-follow recipe that gives you step-by-step instructions to ensure beautiful and flavorful results. This is a recipe you'll rely on year after year.

2 1/2 cups Swanson® Chicken Broth (Regular, Natural GoodnessTM or Certified Organic)

2 small Granny Smith apples, chopped

1 medium onion, chopped (about 1/2 cup)

1 package (12 ounces) Pepperidge Farm® Sage and Onion Stuffing Cubed Stuffing

1/2 cup Swanson® Chicken Stock

1 cup apple cider or juice

1/2 cup packed brown sugar

1/4 cup coarse-grain Dijon-style mustard

1 turkey (12 to 14 pounds)

2 tablespoons oil

2 cans (10 1/2 ounces each) Campbell's® Turkey Gravy

* Heat the broth, apples and onion in a 3-quart saucepan over medium-high heat to a boil. Reduce the heat to low. Cover and cook for 5 minutes or until the onion is tender. Remove the saucepan from the heat. Add the stuffing and mix lightly.
* Heat the stock, cider, brown sugar and mustard in a 2-quart saucepan over medium-high heat to a boil. Reduce the heat to medium. Cook for 8 minutes or until the glaze is reduced by one-third.
* Remove the package of giblets and neck from the turkey cavity. Rinse the turkey with cold water and pat dry with a paper towel. Spoon the stuffing mixture lightly into the neck and body cavities. Fold the loose skin over the stuffing mixture. Tie the ends of the drumsticks together.
* Place the turkey, breast-side up, on a rack in a large roasting pan. Brush the turkey with the oil. Insert a meat thermometer into the thickest part of the meat, not touching the bone.
* Roast the turkey at 325°F. for 4 1/2 hours or until the thermometer reads 180°F., basting occasionally with the glaze. Begin checking for doneness after 4 hours of roasting time. Remove the turkey from the pan and let stand for 10 minutes before slicing.
* Skim off any fat from the pan drippings. Stir the gravy into the roasting pan and cook over medium heat until the mixture is hot and bubbling, stirring occasionally. Serve the gravy with the turkey and stuffing.

RECIPE TIPS

* Helper: Bake any remaining stuffing mixture in a covered casserole with the turkey for the last 30 minutes of the roasting time or until the stuffing mixture is hot. Use an instant-read thermometer to check that the center of the stuffing mixture both in the turkey and in the casserole reaches 165°F.
http://www.campbellskitchen.com/Home.aspx?fbid=S6q5SeqbMjZ
Рубрики:  КУЛИНАРИЯ/Вторые блюда из птицы
Метки:  

Процитировано 1 раз

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку