Пляцок "Сырный шедевр" |
Продукти:
1-й корж: 3 жовтки 0.5 пачки маргарину 300 г борошна неповна склянка цукру 1 п. ванільного цукру 1 ч. ложка порошку до печива Сирна масса: 1 кг. сиру 3 жовтки 4 яйця 1.5 скл. цукру 0.5 ч. ложки порошку до печива 1 п. ванільного цукру 2 ст. ложки крохмалю цедра з 1 лимона сік 0.5 лимона родзинки 2-й корж: Перше тісто: 6 білків 1 склянка цукру 100 г . крохмалю 1 ч. ложка порошку до печива 1 стю ложка оцту. Друге тісто: 5 яєць 5 ст. ложок борошна 1 склянка цукру 1 ч. ложка порошку до печива 2 ст. ложки меленої кави Крем: 300 г. масла 1 банка згущеного молока (сирого) 2-3 ст. ложки запареної кави Приготування: 1-й корж: З усіх складників замісити тісто, поставити на холод на годину. Сир перемолоти, білки збити на піну, жовтки розтерти з цукром.Усе вимішати, додати інші складники. У форму викласти тісто, зверху сир. Пекти при темп. 170-175 град приблизно годину. 2-й корж: Перше тісто: Білки збити на густу піну з цукром, додати всі складники. Легенько вимішати. Друге тісто: Білки збити на піну з цукром, додати жовтки і далі збивати. Додати муку і порошок до печива. Легенько вимішати. У форму, вистелену паргаментом, викладати чайною ложкою кульки з першого тіста. Посипати сухою чорною меленою кавою і залити другим тістом. Пекти при темп. 165-170 град. 35-40 хвилин. Для крему: масло збити на пухку масу і додати згущене молоко. Долити 2-3 ст. ложки запареної охолодженої кави. На перший ( сирний) корж викладаємо крем, зверху- другий корж. Розмір форми 25 х 30 см. (Замість крохмалю в сирну масу я давала кисіль, крем зробила заварний, проте із згущеним молоком не менш смачний пляцок виходить). |
|
Продукты:
Комментировать | « Пред. запись — К дневнику — След. запись » | Страницы: [1] [Новые] |