|
1. (Crème Pâtissèrie, Pastry cream).
:
250
( )
60
3
25
25
:
.
, . , . – .
, .
. , , 2 .
, . . , .
, , .
2. .
:
120
2
120
1 ..
120
:
. 1/2 . .
, , .
.
3. .
— (), , (), .
stirred custard ( ). , , .
.
, - - . - , , , , … , , , … .
-. — .
, !
:
500
1/2
5
100
:
, . .
.
1/3 , . , .
. 84, , . .
4. - .
— . . , .
- . . , , - , , .
. .
:
300
125
75
5. :
250
60
25
3
25
(1 ) .
. . , .
.
http://detskoe-menu.com/4-luchshix-recepta-krema-krem-patiser-krem-anglez-mindalnyj-krem-krem-pari-brest-ili-krem-muslin-s-praline/
"":
1 -
2 -
...
14 - 15 !!!
15 - .
16 -