Среда, 15 Августа 2012 г. 17:31
+ в цитатник
Тісто
2 яйця
приблизно2 - 2,5 стак. муки
щіпка солі
Начинка
200 грам ковбаси різних видів
100 грам твердого сиру
0,5 пачки майонезу
2 ст. лож. закрученого хрону
Яйця збити вилкою і додати сіль, а потім муку. Замісити тісто, як на вареники..
Тісто розкачати тоненько, товщиною 2 мм і порізати на ромбики 3Х3 см
Ромбики кидати в розжарену олію і смажити (як пампушки), вони самі набирають форму "кораблика". Тільки смажаться вони дуже швидко
Готові кораблики можуть зберігатись навіть 2 - 3 тижні ( я так зберігала і їм нічоого не було)
Начинкою може бути будь-який салат. Мені найбільше пасує салатик з хроном.
Начинка:
мясне порізати дрібними кубиками+ порізаний( також кубиками) твердий сир,+майонез і хрін.
1.
2.
3.
4.
5.
-
Запись понравилась
-
0
Процитировали
-
0
Сохранили
-