-Рубрики

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в arzu1

 -Подписка по e-mail

 

 -Сообщества

Участник сообществ (Всего в списке: 48) Неизвестная_Планета -picture_book- Креативные_идеи УРОКИ_ФОТОШОПА Дизайн_комнаты Фото_и_фотошоп Ваш_дизайн Кофейный_домик В_К_У_С_Н_Я_Т_И_Н_А Рецепты_домохозяек Стильные_аватары_и_дизайны Hand_made_TOYS Заработок_в_интеренете Дом_Кукол Аудиокниги Всем_Вкусно Учим_японский_язык ЖИВАЯ_ЭТИЧНАЯ_КОСМЕТИКА _В_И_Н_Т_А_Ж_ Лучшие_рецепты_интернета Царство_Кулинарии Это_волшебное_ПЛАТЬЕ Вяжем_спицами_и_крючком ХоЧуНиМаГУ Неудержимые_ручки Интерьер фотик_с_собой Дела_домашние хУДЕЕМ ФОТОГРАФИЯ _SHOPPING_ Decor_Rospis Fotoshkola hand_made HAND_MADE_together СДЕЛАНО_С_ЛЮБОВЬЮ I_m_a_Pictureholic Ресторанъ Школа_кулинара Dlja_dnevnika почти_идеально Scrapbooking World_of_fashioN master-klass Вяжем_вместе ЯРМАРКА_РУКОДЕЛИЯ Моя_кулинарная_книга Искусство_звука
Читатель сообществ (Всего в списке: 8) Наши_схемы ПОМОЩЬ_НОВИЧКУ Умелые_ручки Учим_итальянский Fashion_TIME_JM Food_and_Style Japanese_Magazines solnechnolunnaya

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 01.08.2012
Записей: 24681
Комментариев: 814
Написано: 25659


Риба у горщиках під тістом

Вторник, 03 Ноября 2015 г. 13:42 + в цитатник
Цитата сообщения Наталья_Ивушка Риба у горщиках під тістом



62114759_1280445110_34 (650x461, 418Kb)

Склад

[more ]

800 г рибного філе
500 мл молока
3 лаврових листки
1 ч. ложка гірчиці з цілими зернами
3 яєчні жовтки + 1 яйце
1 ст. ложка меду
0,5 склянки кефіру
2 склянки борошна
70 г вершкового масла
олія, сіль, цукор, часник на смак.

З кефіру, 1 яйця, 1 ч. л. цукру, щіпки солі та борошна замісити м’яке тісто.
Кружкою вирізати кружечки розміром трішки більшим за горлечко горщика.

Це будуть кришечки для горщиків.
У каструлю налити молоко і поставити на середній вогонь на плиту.

В молоко покласти лавровий лист.

Щойно закипить, опустити туди філе риби і варити на середньому вогні 10 хвилин.
Дістати рибу, молоко не виливати.
Рибу розібрати на шматочки.

Молоко, у якому варилася риба, процідити і додати в нього гірчицю, сіль, мед (можна замінити на цукор), яєчні жовтки.
Перемішати до однорідності.
У горщики розкласти шматочки риби і залити соусом.

Не до країв. Можна в кожен горщик покласти по одному зубку часнику.
Змастити горлечка горщиків олією і накрити «кришечками» з тіста, притиснути.

Запікати в духовці при температурі 180 градусів до підрум’янення «кришечки».

[/more]

Без-имени-1 (150x89, 30Kb)

 

Рубрики:  Кулинария/Рыба
Метки:  

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку