-Рубрики

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в Annkka

 -Подписка по e-mail

 

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 16.03.2009
Записей: 16314
Комментариев: 267
Написано: 16686


Домашняя колбаса в фольге. Это нереальный вкус!

Воскресенье, 31 Мая 2020 г. 21:28 + в цитатник
Цитата сообщения Сахарина Домашняя колбаса в фольге. Это нереальный вкус!

2-1 (696x365, 388Kb)
Найсмачніша з усіх ковбас – це, звичайно ж, домашня ковбаса, зроблена своїми руками, без будь-яких шкідливих добавок і домішок.

Але ось проблема: не кожна господиня «горить бажанням» морочитися з кишками. Ця копітка справа не багатьох приваблює, особливо з незвички.

Тому сьогодні ми вам пропонуємо дуже простий і приголомшливо смачний рецепт справжньої домашньої ковбаси, яку можна приготувати без кишок, в фользі. Можна використовувати також рукав для запікання або харчову плівку. Форму ковбасному виробу надайте будь-яку, за бажанням: довгасту, у вигляді невеликих ковбасок, згорнутих кілець і т. д.

Адже головне в домашній ковбасі – це її неповторний смак, чарівний аромат і стовідсоткова свіжість!

Складові:

Свиняча вирізка – 1 кг,
Куряче філе – 700-800 г,
Сало – 200 г,
Яйця – 3-4 шт.,
Часник – 6 зубчиків,
Крохмаль – 3-4 ст. л.,
Сіль – 1,5 ч. л.
Перець чорний горошок – за смаком,
Перець духмяний горошок – за смаком,
Суміш спецій і прянощів – за бажанням (але не обов’язково),
Фольга харчова (плівка).
Приготування:

М’ясо і сало наріжте дрібними кубиками. Збийте яйця, додайте до них сіль, перець (горошини перцю перед використанням потовчіть), часник дрібно нарізаний або пропущений через прес, додайте інші спеції і прянощі – за бажанням (наприклад, якщо ви додасте в фарш трохи каррі, то готові ковбаски придбають красивий золотистий колір).
У цю яєчну суміш введіть крохмаль, підсипаючи потроху, щоб не утворилися грудочки. Ретельно змішайте нарізане м’ясо і сало з яєчної сумішшю, щоб вийшов фарш.
Готовий фарш викладайте ложкою на відрізок фольги, в вигляді ковбаски. Загорніть фарш в фольгу, як загортають цукерку, при цьому постарайтеся щільно закрити краї, щоб сік не витікав при запіканні.
Отриману ковбасу викладіть на деко і запікайте в духовці при t˚ = 180-200˚C, протягом 1 години.
Перед подачею зніміть фольгу і наріжте домашню ковбасу на шматочки. Невеликі ковбаски можна подавати цілком.

ae78d2db14281fdc0375e91188d86b4b (226x160, 5Kb)
Рубрики:  Кулинария/выпечка обычная
Кулинария/мясо
Кулинария/птица
Кулинария/Соусы
Кулинария/запекание в духовке

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку