-Рубрики

 -Я - фотограф


0 фотографий

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в aelitarudakova

 -Подписка по e-mail

 

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 11.01.2011
Записей: 15925
Комментариев: 366
Написано: 17023


Рецепт приготування шпротів в домашніх умовах. На смак навіть кращі ніж з магазинні

Пятница, 02 Октября 2020 г. 21:57 + в цитатник
Цитата сообщения Галина_-_Галинка

Рецепт приготування шпротів в домашніх умовах. На смак навіть кращі ніж з магазинні.

Opera Снимок_2020-10-01_194202_startpage (92x110, 24Kb)

Для тих, хто полюбляє куштувати бутерброди зі шпротами, цей рецепт стане у пригоді. На смак шпроти виходять дуже смачні.

Ви більше не будете купувати їх у магазині, а готуватимете самостійно.

 

Інгредієнти:

  • Кілька або мойва – 1 кг.;
  • Цибулеве лушпиння – 2 склянки;
  • Сіль кухонна – 1 столова ложка;
  • Цукор – 1 чайна ложка;
  • Чайна заварка – 1 склянка;
  • Олія рослинна – 150 мл.;
  • Лаврове листя – 7 шт.;
  • Чорний перець, горошком – 5 шт.


Спосіб приготування:

  1. Почистьте рибу, приберіть плавники, голови та нутрощі.
  2. Візьміть глибоку пательню та викладіть рибу шарами.
  3. В окремому посуді змішайте лушпиння, цукор, сіль, олію, заварку, лаврове листя та перець.
  4. Зверху на рибу викладіть приготований маринад.
  5. Накрийте пательню кришкою та тушкуйте 90 хвилин на маленькому вогні.
  6. Після залишіть рибу остигати.
  7. Зніміть маринад з риби, а потім перекладіть готову рибку у скляні баночки.
  8. Зберігати страву у холодильній камері.

Приємного апетиту!
 

 

 
 
Рубрики:  кулинария/рыба

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку