-Рубрики

 -Я - фотограф


0 фотографий

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в aelitarudakova

 -Подписка по e-mail

 

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 11.01.2011
Записей: 15925
Комментариев: 366
Написано: 17023


Карамельний сирник з чорносливом

Пятница, 21 Сентября 2018 г. 12:54 + в цитатник
Цитата сообщения Галина_-_Галинка Карамельний сирник з чорносливом

1 (700x525, 46Kb)
Форма 26 см
Тісто:
3 жовтки
125 гр цукру
0,5 п маргарину
300 гр муки
4 ст л сметани
1 ст. л порошку до печива

Жовтки збити з цукром, муку і порошок розтерти в крихту з маргарином. Додати
сметану, замісити тісто, покласти в холодильник на 20 хв.

Форму вистелити пергаментним папером. Дно і борти викласти тістом.(1/4 тіста залишити для верху)
Зверху розкласти приблизно 200 гр порізаного чорносливу
Зверху викладаємо сирну масу:
400гр домашнього сиру змолоти
3 жовтки
50 гр розтопленого масла
0,5 ст цукру
1 пак. ванільного цукру
2-3 ст л манної крупи
1 карамельний пудинг ( в порошку)
100 гр вареного згущеного молока
Поверх викладаємо 2 збиті білки з 50 гр цукру + пачка вершкового пудингу. Обережно вимішати з 350 мл сметани.
Потерти на терці тісто, що залишилось (можна його трохи підморозити)
Випікати 1 год при 160-170 гр

Автор : Наталія Шевчук
Рубрики:  кулинария/торты, пирожные, печенье
кулинария/желе
кулинария/запеканки

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку