-Поиск по дневнику

Поиск сообщений в НатиСОЛО

 -Подписка по e-mail

 

 -Сообщества

Участник сообществ (Всего в списке: 1) Моя_кулинарная_книга

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 10.01.2015
Записей: 53
Комментариев: 4
Написано: 56


Без заголовка

Воскресенье, 18 Января 2015 г. 08:55 + в цитатник
Цитата сообщения Dama_Madama Пляцок "Ангелик"

Ангелик



Тісто: 500 г борошна, 125 г маргарину, 2 яйця, 0,5 склянки цукру, 0,5 склянки сметани, 1 ч. ложка амонію*, 1 ст. ложка крохмалю.

Крем: 3 яйця, 3 ст. ложки борошна, 2 ст. ложки крохмалю, 1 склянка сметани, 3 склянки молока, 1 склянка цукру, 250 г масла, 2 пачки ванільного цукру.

Помадка: 3 ст. ложки какао, 3 ст. ложки цукру, 3 ст. ложки води, 125 г масла.

Яйця, цукор, сметану збиваємо міксером. У пересіяне і вимішане з амонієм і крохмалем борошно натираємо на грубій тертці маргарин (маргарин у борошні має бути дрібно посічений) і, додаючи невеликими порціями збиту міксером масу, замішуємо тісто. Ділимо його на три рівні частини. Кожну частину тіста розкачуємо валком, викладаємо на змащену смальцем бритванку і випікаєм до золотого кольору.

Крем готуємо так: яйця, сметану, ванільний цукор збиваємо міксером, вкінці додаємо борошно і крохмаль. В окремій ринці доводимо до кипіння молоко та розчиняємо в ньому цукор і масло. Постійно помішуючи, додаємо молоко до збитої міксером маси і продовжуємо варити до загустіння. Не доводити до кипіння, бо яйця можуть відваритися і крем зрідне. Перемащуємо коржі гарячим кремом. Верхній корж також намащуємо кремом. На один з коржів можна покласти солодкі, без кісток консервовані вишні. Після того як крем остигне, верх пляцка заливаємо помадкою і притрушуємо кокосовою стружкою.

Помадку готуємо так: вказані продукти нагріваємо доти, доки не розчиниться цукор, весь час помішуючи, охолоджуємо і виливаємо на пляцок. Пляцок має постояти 12 годин перед тим, як його подавати до столу - для того, щоб коржі стали м'якими.

*********
Перед приготуванням борошняних виробів борошно необхідно просіяти - таким чином з нього видаляються домішки, і воно збагачується повітрям.


http://truechristianity.info/ua/books/recipes_ua/kulinarni_secrety_sestry_olhy_66.php


 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку