5ЯЄЦЬ ДОБРЕ ЗБИТИ З 2СТ.ЦУКРУ+
СІК З ПОЛОВИНИ ЛИМОНА+
1ПАЧКУ ВАНІЛЬНОГО ЦУКРУ+
2СТ.СМЕТАНИ+ 2Ч.Л.СОДИ ПОГАШЕНОЇ+
2СТ.МУКИ
ТІСТО ТРОШКИ РІДШЕ ЯК ГУСТА СМЕТАНА,ДІЛИМО ЙОГО НА ТРИ ЧАСТИНИ:
ДО ПЕРШОЇ+1СТ.СУШЕНОЇ ЖУРАВЛИНИ ПОПЕРЕДНЬО ЗАЛИТИ ОКРОПОМ ,ВІДЦІДИТИ
ДО ДРУГОЇ+0,5СТ.МАКУ СУХОГО НЕ МЕЛЕНОГО І 0,5СТ.МАКУ СУХОГО МЕЛЕНОГО
ТРЕТЮ ЧАСТИНУ ТІСТА ДІЛИТИ ЩЕ НА ПОЛОВИНУ І ДО ОДНІЄЇ+2СТ.Л.СУХОГО ДИТЯЧОГО НАПИТКУ НЕСКВІК, А ДО ІНШОЇ ПОЛОВИНИ+0,5СТ.МЕЛЕНИХ ЦУКАТІВ ПОПЕРЕДНЬО ЗАЛИТИ ОКРОПОМ,ЗЦІДИТИ.
У ФОРМУ ВИЛИТИ ТІСТО З ЦУКАТАМИ І НА НЬОГО ТІСТО З НЕСКВІКОМ.ВИЙДЕ ДВОХКОЛІРНИЙ КОРЖ.
ОТЖЕ ОДИН КОРЖ З ЖУРАВЛИНОЮ,ДРУГИЙ З МАКОМ,ТРЕТІЙ ДВОХКОЛІРНИЙ.
КРЕМ:
450ГР СМЕТАНИ+250ГР ЦУКРУ+1Ч.Л.ВАНІЛЬНОГО ЦУКРУ+3ЯЙЦЯ+4СТ.Л КРОХМАЛЮ.ДОБРЕ РОЗМІШАТИ І ЗАВАРИТИ, ВЕСЬ ЧАС ПОМІШУЮЧИ,ДО ЗАГУСТІННЯ.ВІДСТАВИТИ І ДОДАТИ 80ГР БІЛОГО ШОКОЛАДУ РОЗМІШАТИ ДО РОЗЧИНЕННЯ.
ОХОЛОДИТИ.
300ГР МАСЛА ЗБИТИ І ПОСТУПОВО ДОДАВАТИ ЗАВАРНУ ОСНОВУ.
СТАКАН-250ГР
ФОРМА-27НА25