-Рубрики

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в наталья0204

 -Подписка по e-mail

 

 -Сообщества

Участник сообществ (Всего в списке: 3) вязалочки БУДЬ_ЗДОРОВ Секреты_здоровья
Читатель сообществ (Всего в списке: 1) Авто-Любитель

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 12.12.2013
Записей:
Комментариев:
Написано: 11792


Перцевий соус

Воскресенье, 05 Ноября 2017 г. 19:12 + в цитатник
Цитата сообщения lj_lubany_b Перцевий соус

Прийде наступний рік і я знову буду згадувати пропорції, тому краще зберегти в жж
Перцевий соус бере основу з італійського рецепту перцевого варення. Я адаптувала під свій смак та готую соус вже не перший рік. Дуже смачна штука!




Перцевий соус

Вага вже чищених перців та яблук
3 кг червоного болгарського перцю (грубостінного), 1 кг яблук (бажано по типу семеринки), 7 штук гострого перцю (тут поступайте в відповідності до смаків, 7 штук - то досить гостро!, якщо не любите - дайте менше) - все порізати на кусочки невеликі, засипати цукром (1 кг, не менше!). Закрити кришкою і залишити на ніч. На другий день довести до кипіння і варити біля 2 годин на середньому вогні (шматочки овочів будуть плавати в цукровому сиропі - так і має бути).
Тоді все разом дуже ретельно зблендерувати (без блендера цей соус не вийде, м"ясорубка не допоможе). Повернути на вогонь, проварити ще хвилин 15, додавши 3 столові ложки солі (з верхом), коріандр (1 ч.ложка), чорний перець (1/2 ч.ложки), в кінці - 50 мл оцту (обов"язково, він збалансовує смак).
Гарячий соус помістити в щойно простерилізовані банки, закатати гарячими кришками, укутати на ніч.

https://lubany-b.livejournal.com/291410.html

Рубрики:  кулинария/хлебопечка
кулинария/заготовки

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку