ШВИДКІ СМАЧНІ ШАМПІНЬЙОНИ - ЧЕРЕЗ 4 ГОД. ГОТОВІ . |
Мариновані печериці за 10 хвилин: чудова закуска на святковий стіл! Якщо в будинку намічається свято, турбот і клопоту на плечі господині лягає сповна.
Представляємо експрес-рецепт маринованих шампіньйонів: готуються дуже швидко і також швидко з’їдаються!
Класна закуска, скажу я вам, такі грибочки сподобаються всім!
А щоб вони ще й на столі виглядали нарядно, вибирай печериці маленькі, однакового розміру. Коштують вони трохи дорожче, але в цілому робити таку заготовку в рази економніше, ніж купувати готові гриби в банці.
Як маринувати печериці
СКЛАДОВІ
Приготування
Гриби ретельно вимийте. Великі розріжте навпіл.
Приготуй маринад: змішайте в каструльці оцет, соняшникову олію, цукор, сіль, перець горошком і лавровий лист.
Викладіть в маринад гриби, додайте пропущений через прес часник і поставте каструлю на вогонь. Після закипання варіть 5 хвилин.
Зніміть з вогню, перекладіть гриби в банку, залийте маринадом.
Дочекавшись охолодження, помістіть банку з грибами в холодильник. Через 4 години смачнезна закуска готова!
Так, до речі, в рецепті помилки немає: ці гриби готуються без додавання води, так як виділяють багато своєї рідини.
Дуже смачно! Здивуйте своїх гостей на свята!
Серия сообщений "ГРИБИ":
Часть 1 - РУЛЕТИ .
Часть 2 - КУРЯЧА КОВБАСА З ГРИБАМИ .
...
Часть 35 - ФРИКАДЕЛЬКИ В ПЕЧЕРИЧНОМУ СОУСІ .
Часть 36 - *ПЛОВ* З ГРИБАМИ .
Часть 37 - ШВИДКІ СМАЧНІ ШАМПІНЬЙОНИ - ЧЕРЕЗ 4 ГОД. ГОТОВІ .
Часть 38 - ГРИБНА МАЧАНКА .
Часть 39 - ЗАКУСКА - *ПРИНЦЕСА* .
...
Часть 42 - ГРИБОВА ПІДЛИВКА .
Часть 43 - ПАШТЕТ З ШАМПІНЬЙОНІВ .
Часть 44 - МАКАРОНИ З КУРЯЧИМ ФІЛЕ В СОУСІ .
Рубрики: | КУЛІНАРІЯ/ЗАКУСКИ |
Комментировать | « Пред. запись — К дневнику — След. запись » | Страницы: [1] [Новые] |