-Рубрики

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в поварьонок

 -Подписка по e-mail

 

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 01.10.2013
Записей: 11252
Комментариев: 210
Написано: 11933


ВІРМЕНСЬКИЙ ПАШТЕТ З КВАСОЛІ .

Вторник, 26 Февраля 2019 г. 23:18 + в цитатник

3 скл. вареної квасолі, 200 г горіхів, кілька зубців часнику, 2 ст. ложки олії, сіль, перець.

  1. На ніч замочити квасолю, зранку злити воду і залити свіжою. Варити до готовності.
  2. Злити воду, квасолю теплою перетерти крізь сито або перемолоти чи потовкти. Якщо маса надто густа, розвести невеликою кількістю квасолевого відвару.
  3. Додати олію, добре перемішати. Додати частину подрібнених горіхів, сіль, перець, вичавлений часник, вимішати. Сформувати ковбаску.
  4. На аркуш пергаменту висипати решту горіхів, посічений часник. Покласти ковбаску й обваляти у горіхах і часнику, загорнути пергамент цукеркою. Покласти в холодильник на ніч.
  5. Зняти пергамент, порізати шматочками. Можна фарш розкачати на харчовій плівці пластом завтовшки 1 см, змастити м’яким маслом (150 г) і згорнути рулетом.

Серия сообщений "ПАШТЕТ":
Часть 1 - ЇЖАЧОК З ПАШТЕТУ .
Часть 2 - "ФОРШМАК "- РЕЦЕПТИ .
...
Часть 21 - СМАЧНИЙ ПАШТЕТ З КВАСОЛІ І ГОРІХІВ .
Часть 22 - КУРЯЧИЙ ПАШТЕТ - ПРОСТО І ШВИДКО .
Часть 23 - ВІРМЕНСЬКИЙ ПАШТЕТ З КВАСОЛІ .
Часть 24 - ПАШТЕТ З ПЕЧЕРИЦЬ .
Часть 25 - НАМАЗКА НА ХЛІБ - *СИР БЕЗ СИРУ* .
...
Часть 29 - КУРЯЧИЙ ПАШТЕТ З ШАМПІНЬЙОНАМИ .
Часть 30 - ПАШТЕТ З ШАМПІНЬЙОНІВ .
Часть 31 - ПАШТЕТ З КУРЯЧОГО ФІЛЕ І ПЛАВЛЕНОГО СИРКА .

Рубрики:  КУЛІНАРІЯ/КАРТОПЛЯ І ІНШІ ОВОЧІ
КУЛІНАРІЯ/ЗАКУСКИ

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку