ПЕЧЕРИЦІ В КЛЯРІ З СУХАРЯМИ . |
Це новий рецепт з розділу страв з грибами, який напевно порадує вас своєю оригінальністю і простотою виконання.
Вони виходять дуже ніжні, соковиті всередині, а скоринка викликає захоплення. Пальчики оближеш!
Складові:
печериці – 300 гр .
борошно – 2 – 3 ст. л .
панірувальні сухарі – 3 ст. л .
часник – 2 зубчики
соєвий соус – 1 ст. л. (за бажанням)
сіль, перець, спеції; соняшникова олія для смаження
Приготування:
1. Гриби краще вибирати невеликих розмірів. Добре їх миємо й обсушуємо на рушник.
2. Робимо кляр: для цього змішуємо борошно, соєвий соус, подрібнений часник, воду до консистенції негустої сметани; все це потрібно добре посолити, додати перець і спеції.
3. Ми залишаємо кляр на 15 – 20 хвилин.
4. Розігріваємо сковороду з великою кількістю масла, печериці спочатку мачаємо в кляр, обвалюють у сухарях і обсмажуємо з усіх боків до золотистої скоринки. Смачного!
Серия сообщений "ГРИБИ":
Часть 1 - РУЛЕТИ .
Часть 2 - КУРЯЧА КОВБАСА З ГРИБАМИ .
...
Часть 31 - КРУЧЕНИКИ З ГРИБАМИ .
Часть 32 - ШВИДКІ МАРИНОВАНІ ПЕЧЕРИЦІ .
Часть 33 - ПЕЧЕРИЦІ В КЛЯРІ З СУХАРЯМИ .
Часть 34 - ПАШТЕТ З ПЕЧЕРИЦЬ .
Часть 35 - ФРИКАДЕЛЬКИ В ПЕЧЕРИЧНОМУ СОУСІ .
...
Часть 42 - ГРИБОВА ПІДЛИВКА .
Часть 43 - ПАШТЕТ З ШАМПІНЬЙОНІВ .
Часть 44 - МАКАРОНИ З КУРЯЧИМ ФІЛЕ В СОУСІ .
Рубрики: | КУЛІНАРІЯ/ЗАКУСКИ |
Комментировать | « Пред. запись — К дневнику — След. запись » | Страницы: [1] [Новые] |