НІЖНА ПАСКА ВІД ДАРІЇ ЦВЕК .
|
|
Пятница, 20 Апреля 2018 г. 22:25
+ в цитатник
Це рецепт паски легендарної Дарії Цвек. Печіть, не сумнівайтеся: усе вдасться!
Ніжна паска (дуже вдалий рецепт)
1 кг борошна (не більше і не менше), 400 г молока, 10 жовтків, 100 г дріжджів, 200 г масла або маргарину, 300 г цукру, 100 г родзинок, 0,5 ч. ложки солі, цедра лимона.
-
Замісити опару: дріжджі розчинити у теплому молоці, додати 100 г цукру і 200 г борошна, добре перемішати і поставити у тепле місце, щоб опара збільшилась удвоє.
-
Відтак додати решту цукру, жовтки, сіль і борошно, вимісити, додати родзинки, цедру. Замісити до однорідності і наприкінці влити розтоплений, але охолоджений жир.
-
Місити приблизно 10–15 хв, поки тісто не почне відставати від рук. Поставити у тепле місце, щоб збільшилось удвоє. Тоді його прим’яти і зачекати, щоб знову підросло.
-
Розкласти тісто у форми, заповнюючи 1/3 об’єму, дати знову піднятись удвоє.
-
Духовку нагріти до температури 200 °С. Поставити паски і через 10 хв зменшити температуру до 170–160 °С. Випікати ще 50 хв.
-
З цієї порції виходить 3 паски діаметром приблизно 18, 20 і 25 см.
Серия сообщений "ПАСКА - ЗДОБА":
Часть 1 - ПАСКА ВЕНСЬКА .
Часть 2 - РОМОВА БАБА - *ВЕЛИКОДНЯ* .
...
Часть 34 - 20 ПОРАД ДЛЯ ВИПІКАННЯ ПАСКИ .
Часть 35 - ПАСХАЛЬНИЙ КЕКС * ПАНЕТТОНЕ* З ІТАЛІЇ .
Часть 36 - НІЖНА ПАСКА ВІД ДАРІЇ ЦВЕК .
Часть 37 - ІТАЛІЙСЬКА ПАСКА .
Часть 38 - ПИРІГ З ЦЮРИХА ІЗ ЗМІШАНОГО ТІСТА .
...
Часть 40 - УСІМ ПАСКАМ - ПАСКА !!!
Часть 41 - ЛІНИВІ ПАСКИ ПО РЕЦЕПТУ МЕГГІ ГЛЕЗЕР . ПІДНІМАЄТЬСЯ В ХОЛОДІ .
Часть 42 - ДЕКОР ПАСКИ . ФОТО .
Метки:
ПАСКА
Процитировано 1 раз
-
Запись понравилась
-
1
Процитировали
-
0
Сохранили
-