КАПУСНЯК З КВАСОЛЕЮ . |
Капусняк – досить ситна традиційна українська перша страва. Традиційно український капусняк готується з кислої капусти з додаванням м’яса та інших інгредієнтів.
Сьогодні Смакота (Smakotainfo.com) Пропонує приготувати смачний капусняк з квасолею (без пшона). Експериментуйте разом з нами. Смачного!
Квасолю промиваємо та замочуємо на 12 годин.
Заливаємо квасолю 1,5 л води, ставимо на вогонь, коли закипить додаємо до квасолі шпондер (одним шматком), через 15 хвилин додаємо картоплю половинками, варимо до готовності.
В окрему каструлю кладемо капусту (якщо капуста дуже кисла, можна її трішки промити у холодній воді). Відварюємо її до готовності в невеликій кількості води (приблизно 1 склянка), додаємо лавровий лист та перець.
Цибулю дрібно ріжемо та засмажуємо на жирі до м’якості, додаємо борошно, добре вимішуємо, просмажуємо ще 1-2 хвилини. Додаємо засмажку до капусти.
Готову квасолю разом з картоплею розминаємо в пюре ( можна скористатися блендером), шпондер ріжемо кубиками все додаємо до капусти, вливаємо вивар. Доводимо до кипіння солимо до смаку та додаємо дрібнопосічений часник.
Перед подачею на стіл додаємо сметану.
Капусняк готовий. Смачного!
Серия сообщений "БОРЩ - СУП - ЮШКА - ПІДЛИВКА":
Часть 1 - СУП ДЛЯ ПОХУДАННЯ
Часть 2 - СУП ІЗ СЕЛЕРИ . ПОРАДИ ЛІКАРІВ ...
...
Часть 9 - УКРАЇНСЬКИЙ КАПУСНЯК.
Часть 10 - ПІСНИЙ БОРЩ .
Часть 11 - КАПУСНЯК З КВАСОЛЕЮ .
Часть 12 - ГРИБНИЙ СУП .
Часть 13 - СМАЧНИЙ СУП З ФРИКАДЕЛЬКАМИ .
...
Часть 21 - ГРИБОВА ПІДЛИВКА .
Часть 22 - ПІДЛИВКА ДО МАКАРОНІВ .
Часть 23 - ПІДЛИВКА РАДЯНСЬКА .
Рубрики: | КУЛІНАРІЯ |
Комментировать | « Пред. запись — К дневнику — След. запись » | Страницы: [1] [Новые] |