-Рубрики

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в поварьонок

 -Подписка по e-mail

 

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 01.10.2013
Записей: 11252
Комментариев: 210
Написано: 11933


В"ЯЛЕНІ БАКЛАЖАНИ

Четверг, 23 Июля 2015 г. 21:43 + в цитатник

Вялені баклажани

Інгредієнти: 
500 г баклажанів (краще молоденьких).

Для заливки: 
120-150 мл рослинного масла, 
1/4 ч.л. червоного пекучого перцю, 
2/3 ч.л. паприки, 
1 великий зубчик часнику, 
0,5 ч.л. базиліка і розмарину, 
сіль за смаком.

Приготування: 
Вимийте і очистіть баклажани. Наріжте тонкими скибочками, приблизно 5 мм завтовшки. Посоліть і залиште хвилин на 15-20, щоб вийшла гіркота. Після цього злийте сік і бланшируйте баклажани кілька хвилин. Вийміть підготовлені баклажани і розкладіть на деку. Сушіть при температурі 50 ° С протягом 2,5-3 годин. Поки сушаться баклажани, приготуйте заливку, змішавши всі інгредієнти. Коли баклажани подвялятся (сухі зовні, але м'якувата усередині), складіть їх в банку не занадто щільно, залийте заливкою і поставте в холодильник хоча б на кілька годин. Чим довше постоять, тим смачніше будуть. Є тільки одне зауваження, що стосується в'ялених помідорів і баклажанів: зберігати ці продукти потрібно тільки в заливанні з масла, так як без нього вони швидко псуються. Це єдині продукти, які вимагають саме такого способу зберігання.

Серия сообщений "ЗАГОТОВКИ НА ЗИМУ":
Часть 1 - ЗАМОРОЖЕНІ ПОМІДОРИ .
Часть 2 - ПОМІДОРИ НА ЗИМУ
...
Часть 22 - ЗАПАСИ НА ЗИМУ . ЗАМОРОЖЕЄМО...
Часть 23 - В"ЯЛЕНІ ПОМІДОРИ - 3
Часть 24 - В"ЯЛЕНІ БАКЛАЖАНИ
Часть 25 - ДОМАШНИЙ ЧОРНОСЛИВ
Часть 26 - ВЯЛЕНІ ПОМІДОРИ-БЕЗ ЗБЕРІГАННЯ В ХОЛОДИЛЬНИКУ.
...
Часть 33 - КВАШЕНІ ПОМІДОРИ З ГІРЧИЦЕЮ .
Часть 34 - ЗАМОРОЗКА ЦВІТНОЇ КАПУСТИ .
Часть 35 - КРІП НА ЗИМУ ...

Рубрики:  КУЛІНАРІЯ/КАРТОПЛЯ І ІНШІ ОВОЧІ
ЗАПАСИ НА ЗИМУ
Метки:  

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку