В"ЯЛЕНІ БАКЛАЖАНИ |
Вялені баклажани
Інгредієнти:
500 г баклажанів (краще молоденьких).
Для заливки:
120-150 мл рослинного масла,
1/4 ч.л. червоного пекучого перцю,
2/3 ч.л. паприки,
1 великий зубчик часнику,
0,5 ч.л. базиліка і розмарину,
сіль за смаком.
Приготування:
Вимийте і очистіть баклажани. Наріжте тонкими скибочками, приблизно 5 мм завтовшки. Посоліть і залиште хвилин на 15-20, щоб вийшла гіркота. Після цього злийте сік і бланшируйте баклажани кілька хвилин. Вийміть підготовлені баклажани і розкладіть на деку. Сушіть при температурі 50 ° С протягом 2,5-3 годин. Поки сушаться баклажани, приготуйте заливку, змішавши всі інгредієнти. Коли баклажани подвялятся (сухі зовні, але м'якувата усередині), складіть їх в банку не занадто щільно, залийте заливкою і поставте в холодильник хоча б на кілька годин. Чим довше постоять, тим смачніше будуть. Є тільки одне зауваження, що стосується в'ялених помідорів і баклажанів: зберігати ці продукти потрібно тільки в заливанні з масла, так як без нього вони швидко псуються. Це єдині продукти, які вимагають саме такого способу зберігання.
Серия сообщений "ЗАГОТОВКИ НА ЗИМУ":
Часть 1 - ЗАМОРОЖЕНІ ПОМІДОРИ .
Часть 2 - ПОМІДОРИ НА ЗИМУ
...
Часть 22 - ЗАПАСИ НА ЗИМУ . ЗАМОРОЖЕЄМО...
Часть 23 - В"ЯЛЕНІ ПОМІДОРИ - 3
Часть 24 - В"ЯЛЕНІ БАКЛАЖАНИ
Часть 25 - ДОМАШНИЙ ЧОРНОСЛИВ
Часть 26 - ВЯЛЕНІ ПОМІДОРИ-БЕЗ ЗБЕРІГАННЯ В ХОЛОДИЛЬНИКУ.
...
Часть 33 - КВАШЕНІ ПОМІДОРИ З ГІРЧИЦЕЮ .
Часть 34 - ЗАМОРОЗКА ЦВІТНОЇ КАПУСТИ .
Часть 35 - КРІП НА ЗИМУ ...
Рубрики: | КУЛІНАРІЯ/КАРТОПЛЯ І ІНШІ ОВОЧІ ЗАПАСИ НА ЗИМУ |
Комментировать | « Пред. запись — К дневнику — След. запись » | Страницы: [1] [Новые] |