ПЛЯЦОК - *САКУРА* . |
хотіла спекти пляцок Анюти http://anni-72.livejournal.com/81740.html, але вийшло трошки по-інакшому
інгредієнти
250 г маргарину
450-500 г борошна + 1 ст.л. розпушувача
1 скл. сметани
2 жовтки
замісити тісто і розділити на 6 рівних частин
крім того, вишні 0,5 л у власному соці відцідити і залити на 30 хв горілкою, знову відцідити і змішати зі збитим білком
1 скл. маку запарити, відцідити і стерти з 1/2 скл. цурку, змішати зі збитим білком
одну частину тіста розкачувати викладати вишні(мак), зверху накрити другою частиною тіста, краї защіпувати, поколоти зверху виделкою і випікати при температурі 180 градусів
форма 36 на 24см
має вийти два коржі з вишнями і один з маком
Крем:
1 скл. сметани змішати з 1 скл. цукру, поставити на вогонь і варити на повільному вогні, коли закипить всипати пачку вишевого желе (90 грам) варити помішуючи біля 15 хв.
Коли маса охолоне додати 300 грам масла.
Коржі перемазати кремом
Рубрики: | ВИПІЧКА/З ФРУКТАМИ ВИПІЧКА/ПЛЯЦКИ - ТОРТИ ВИПІЧКА/З МАКОМ |
Комментировать | « Пред. запись — К дневнику — След. запись » | Страницы: [1] [Новые] |