-Рубрики

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в поварьонок

 -Подписка по e-mail

 

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 01.10.2013
Записей: 11252
Комментариев: 210
Написано: 11933


МАРИНОВАНІ ПЕЧЕРИЦІ

Среда, 01 Апреля 2015 г. 17:40 + в цитатник

МАРИНОВАНІ ПЕЧЕРИЦІ В ДОМАШНІХ УМОВАХ

 

Мариновані шампіньйони — це відмінна закуска, яку крім іншого можна використовувати як інгредієнт для салату або піци. Існує безліч рецептів маринування грибів в домашніх умовах. Сьогодні ми повідомимо вам кілька цікавих прикладів.

Рецепт №1. Мариновані печериці швидкого приготування

Погодьтеся, подвійно приємно, коли приготування смачних маринованих грибочків не займає багато часу і не вимагає багато сил. Саме для тих господинь, які цінують кожну хвилину, ми й підготували цей рецепт.

Вам знадобиться:
гриби : 300 гр,
білий винний оцет : 2 ст. ложки,
рослинна олія (рафінована) : 2-3 ст. ложки,
запашний перець,
гвоздика,
лавровий лист,
цукор — 0,5 ч. ложки,
часник — пара зубчиків,
зелень кропу, петрушки або кінзи,
сіль,
мелений перець

Спосіб приготування

1. Заздалегідь промиті і висушені гриби порізати невеликими скибочками.
2. Очищений часник дрібно порубати або пропустити через чеснокодавку.
3. Промиту і просушену заздалегідь зелень дрібно порубати.
4. Викласти гриби в не надто глибоку ємність, підійде сотейник або сковороду, полити їх оцтом, додати цукор, сіль, запашний перець, гвоздику, лавровий лист і полити олією. Добре перемішати.
5. Поставити масу на середній вогонь, накрити кришкою і довести до кипіння.
6. Після того, як маринад закипить, треба зменшити вогонь і тушкувати ще хвилин 5-8 із закритою кришкою.
7. Через зазначений час додати до грибів часник і зелень. Добре перемішати. Накрити кришкою і готувати ще пару хвилин.
8. За бажанням грибочки можна поперчити.
9. Готові гриби остудити і можна знімати пробу.
10. Зберігати мариновані печериці слід в скляній банці в холодильнику.

Серия сообщений "ГРИБИ":
Часть 1 - РУЛЕТИ .
Часть 2 - КУРЯЧА КОВБАСА З ГРИБАМИ .
...
Часть 9 - КОРЗИНКИ З ГРИБАМИ
Часть 10 - МАРИНОВАНІ ШАМПІНЬОНИ
Часть 11 - МАРИНОВАНІ ПЕЧЕРИЦІ
Часть 12 - УНІВЕРСАЛЬНИЙ РЕЦЕПТ МАРИНУВАННЯ ГРИБІВ .
Часть 13 - ГРИБИ * ПО-ВЕНЕСУЕЛЬСЬКИ* (МАРИНОВАНІ).
...
Часть 42 - ГРИБОВА ПІДЛИВКА .
Часть 43 - ПАШТЕТ З ШАМПІНЬЙОНІВ .
Часть 44 - МАКАРОНИ З КУРЯЧИМ ФІЛЕ В СОУСІ .

Рубрики:  КУЛІНАРІЯ/ЗАКУСКИ
Метки:  

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку