-Рубрики

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в Галина_-_Галинка

 -Подписка по e-mail

 

 -Сообщества

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 27.09.2013
Записей:
Комментариев:
Написано: 19318


Домашні рогалики з повидлом, які хочеться готувати знову і знову

Воскресенье, 10 Апреля 2022 г. 17:42 + в цитатник
zzz-2022-03-09T212247.601 (700x341, 365Kb)

 

Рогалики, які я печу вдома, з начинкою з повидла, у багато разів смачніші за ті, які продаються в магазинах. У моїх рогаликів дуже ніжне і розсипчасте тісто. Якщо не подобається повидло, можна взяти домашній мармелад в якості начинки.

Необхідні продукти:

 

  • Сир домашній – 400 гр.;

  • Борошна – 1,5 або 2 склянки;
  • 100 гр. – цукру;
  • Масло (або маргарин) – 50 гр.;
  • Одне яйце куряче;
  • Одна столова ложка сметани;
  • 11 гр. розпушувача (для тіста);
  • Ванілін – один пакет.

Начинка:

  • Повидло – 300 гр.;
  • Цукрова пудра (або цукор на посипку);
  • 1 чайна ложка.

Покроковий процес приготування:

 

 

Масло треба перетерти з цукром, потім додати сир, яйце, сметану, ванілін та розпушувач.

Всипте також борошно. Замішуйте тісто, щоб було м’яким.

 

Потім слід тісто розкатати у вигляді пласта та нарізати на трикутники.

 

На кожен із них кладіть частинку мармеладу (повидла), потім згортайте в трубочки.

При температурі духової печі 180 град. печіть рогалики від 20 до 25 хв.

За п’ять хвилин того, як вони будуть готові, обсипте їх цукром. А якщо хочете насипати пудрою, то робіть це після того, як дістанете рогалики зі своєї духовки. Їжте із задоволенням!

Джерело

Рубрики:  Выпечка/Рогалики
Метки:  

Процитировано 1 раз

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку