Воскресенье, 19 Декабря 2021 г. 21:39
+ в цитатник
4 яйця
80гр.цукру
1 п.ванільного цукру
25гр.муки
25гр.какао
Сода 1/4ч.л.
сіль
50гр.олії
Спосіб приготування:
Відокремлюємо жовтки від білків
До білків додаємо чуть солі збиваємо білки
до пишного міксером./3 хв./
Окремо з цукром збиваємо жовтки...
Потім легенько змішуємо міксером жовтки з білками.
З'єднуємо в окремій мисці сухі інгредієнти розмішуємо ложкою ...
До маси висипаємо сухі інгредієнти легенько дерев'яною ложкою розмішуємо до однорідної маси.
В форму для випікання ставимо пергаментний папір.
Тісто виливаємо на форму і рівномірно роз.
По ширині пергам.
Ставимо в розігріту духовку 180% .Випікаємо приблизно 15хв.до сухої з.
(духовки різні)...
Готовий рулет витягуємо пер.на рушник витягуємо пергаментний папір ,скручуємо разом з рушником зволоженим в рулет до вистигання..
Крем:
300гр.сметани +100гр с. філадельфії
цукор за смаком
збиваємо з цукром
до однорідної пишної маси.
Розгортаємо рулет + крем
Закручуємо рулет ,як на фото
+пудра
Ставимо в холодильник на декілька годин.
Метки:
рулет
-
Запись понравилась
-
0
Процитировали
-
0
Сохранили
-