-Рубрики

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в Галина_-_Галинка

 -Подписка по e-mail

 

 -Сообщества

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 27.09.2013
Записей:
Комментариев:
Написано: 19318


Зефірний крем: Ідеально тримає форму, щільний і дуже смачний

Среда, 03 Ноября 2021 г. 20:40 + в цитатник
zzz-2021-10-22T210436.381 (700x341, 319Kb)

Цей крем ідеально тримає форму, він щільний і дуже смачний, з невеликою кислинкою.

Його можна використовувати для тортів (прошарку і прикраси), для наповнення кошичків, еклерів і трубочок.

 

Одна умова! Зефір для приготування крему потрібно вибирати найвищої якості!

Крему з даної кількості продуктів виходить близько 200-250 грам.

інгредієнти

✓ зефір (білий або рожевий) — 150 г;

✓ вершкове масло — 100 г;

✓ сметана 20% — 50 г.

Рецепт приготування

Масло поділити на частини і залишити при кімнатній температурі на 40-50 хвилин.

Після закінчення часу масло розділити на 2 рівні частини.

До однієї частини масла додати поламаний на шматочки зефір.

У мікрохвильовці нагріти масло з зефіром при повній потужності протягом 2-3 хвилин.

Зефір роздується, стане м’яким, а масло розтопиться.

Отриману масу потрібно відразу ж збити міксером.

Частинами, продовжуючи збивати, додавати вершкове масло.

Потім масу добре охолодити, краще помістити в морозильник на 40-60 хвилин (стежте, щоб не замерзла).

Маса добре загусне. І далі додати сметану.

Зефірної масу зі сметаною гарненько збити міксером до однорідної пишної маси.

Щоб дуже цікавий і смачний зефірний крем став густішим і відмінно тримав форму, його потрібно охолодити в холодильнику протягом 30-40 хвилин.

Далі використовувати крем за призначенням.

Смачного!

Джерело

Рубрики:  Торты/Крем
Метки:  

Процитировано 3 раз
Понравилось: 1 пользователю

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку