-Рубрики

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в Галина_-_Галинка

 -Подписка по e-mail

 

 -Сообщества

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 27.09.2013
Записей:
Комментариев:
Написано: 19318


Картопляне тісто на пиріжки. Виходять смачні, пухкі та довго не черствіють

Пятница, 29 Октября 2021 г. 20:01 + в цитатник
Tisto-860x484 (1) (700x393, 24Kb)
Картопляне тісто на пиріжки. Виходять смачні, пухкі та довго не черствіють

Найбільше мені подобаються пиріжки на картопляному тісті. Виходять смачні і довго не черствіють!

Картопляне тісто

 
  • 4 великi картоплини
  • 1 л води (картоплю зварити та потовкти разом з відваром, вiдціджувати не потрібно)
  • 50 г дріжджів живих або 12 г сухих
  • 2 ст. ложки олії
  • 1 ст. ложка цукру
  • борошно (скільки забере тісто)

До теплого пюре додати дріжджі і решту продуктів, замісити тісто та залишити підійти 20 хв. Виробити пиріжки та залишити ще на 20 -25 хв. Тісто несолодке.

Якщо плануєте пекти солодкі пиріжки, можете додати більше цукру.

 

Фото ілюстративне, з вільних джерел.

Джерело

Рубрики:  Тесто
Метки:  

Процитировано 1 раз

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку