-Рубрики

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в Галина_-_Галинка

 -Подписка по e-mail

 

 -Сообщества

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 27.09.2013
Записей:
Комментариев:
Написано: 19318


Спрощений рецепт домашнього яблучного зефіру. Один з найпростіших

Четверг, 14 Октября 2021 г. 23:52 + в цитатник

Вдалий і один з найпростіших рецептів яблучного зефіру з агар-агаром. Такий десерт необхідно буде заварювати, але це швидкий процес і з ним впорається кожен.

/sp-ao.shortpixel.ai/client/to_auto,q_glossy,ret_img,w_300/https://www.wikifem.com/wp-content/uploads/2021/10/iabluchnyi-zefir-300x149.jpg" target="_blank">https://sp-ao.shortpixel.ai/client/to_auto,q_gloss...0/iabluchnyi-zefir-300x149.jpg 300w, https://sp-ao.shortpixel.ai/client/to_auto,q_gloss...0/iabluchnyi-zefir-768x380.jpg 768w" style="box-sizing: border-box; height: auto; max-width: 100%; border-radius: inherit;" width="800" />
 

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • білки, 2 шт;
  • лимонна кислота, 1 – 2 г;
  • цукор, 150 г;
  • ванілін за смаком і бажанням.

Для приготування сиропу необхідно:

  • вода, 90 мл;
  • агар-агар, 8 г;
  • цукор, 180 г;
  • яблучне пюре, 200 г.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Половину врожаю гарбуза пустила в цьому році на цукати, їмо замість цукерок. Ділюся рецептом

Процес приготування зефіру

Вибирайте для пюре кислуваті яблука, змішуємо з цукром, агар-агаром, вимішуємо і ставимо на плиту, на невеликий вогонь. Після кипіння варимо 3 хвилини.

 

Білки збиваємо і частинами додаємо цукор. Процес триває близько 5 – 7 хвилин до густоти.

Вливаємо гарячий сироп тонкою цівкою у збивати масу, постійно працюючи міксером. Збиваємо 2 – 3 хвилини.

Коли маса стане збиратися в грудки, перекладаємо в кондитерський мішок або пакет з відрізаним куточком і видавлюємо на пергамент або харчову плівку, силіконовий килимок.

Спрощений рецепт домашнього яблучного зефіру. Один з найпростіших
 

Робити це потрібно швидко, маса швидко застигає.

Залишаємо остигати і стабілізуватися на 2 години.

Збираємо по дві. Обсипаємо пудрою.

Спрощений рецепт домашнього яблучного зефіру. Один з найпростіших
 

Десерт виходить чарівним, з ароматом яблук. Зберігаємо 1 тиждень в холодильнику або місяць в морозильній камері.

Джерело

Рубрики:  Сладости/Зефир
Метки:  

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку