-Рубрики

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в Галина_-_Галинка

 -Подписка по e-mail

 

 -Сообщества

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 27.09.2013
Записей:
Комментариев:
Написано: 19318


Ось чому вони пишні. Для повітряної здоби додаю в тісто потрібний інгредієнт

Вторник, 28 Сентября 2021 г. 19:20 + в цитатник

Ці булочки вам точно сподобаються. Такого м’якого і пишного тіста ви ще не робили. Здоба повітряна, але насичена, не така порожня, як вам продають в магазинах, залишається свіжою кілька днів.

/sp-ao.shortpixel.ai/client/to_auto,q_glossy,ret_img,w_300/https://www.wikifem.com/wp-content/uploads/2021/09/bulochky-800x400-1-300x150.jpg" target="_blank">https://sp-ao.shortpixel.ai/client/to_auto,q_gloss...bulochky-800x400-1-300x150.jpg 300w, https://sp-ao.shortpixel.ai/client/to_auto,q_gloss...bulochky-800x400-1-768x384.jpg 768w" style="box-sizing: border-box; height: auto; max-width: 100%; border-radius: inherit;" width="800" />
 

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • молоко, 500 мл;
  • цукор, 100 г;
  • сіль, 1 ч.л;
  • дріжджі сухі, 10 г;
  • яйця, 2 шт;
  • олія соняшникова, 80 мл;
  • ванілін;
  • борошно, 900 г;
  • масло вершкове, 50 г;
  • оцет 9%, 1 ст.л;
  • розпушувач, 0.5 ч.л.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тільки 3 інгредієнта. Найпростіший рецепт смачного і ніжного торта: всі просять рецепт

Процес приготування

У теплому молоці розводимо дріжджі, перемішуємо і додаємо цукор, мішаємо. Можна додати ванілін за смаком, сіль, влити олію і яйця. Перемішати масу віночком до однорідності.

 

У просіяне борошно всипаємо розпушувач і вливаємо рідку основу.

Додаємо вершкове масло розм’якшене і оцет.

Вимішуємо м’яке і еластичне тісто, яке не буде липнути до рук.

Накриваємо тісто і залишаємо на 1 годину в теплому місці.

Обминаємо тісто, ділимо на порційні шматочки і скачуємо колобки.

Викладаємо їх на деко, застелене пергаментом, накриваємо рушником і залишаємо на 10 хвилин.

 

Змащуємо збитим жовтком або сметаною, посипаємо кунжутом і відправляємо в духовку.

Випікаємо при 180 градусах близько 20 – 25 хвилин.

Ось чому вони пишні. Для повітряної здоби додаю в тісто потрібний інгредієнт
 

Булочки виходять просто дивовижними, пишними і ароматними, справжня домашня здоба.

Джерело

Рубрики:  Выпечка/Булочки
Метки:  

Процитировано 2 раз

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку