Ось чому вони пишні. Для повітряної здоби додаю в тісто потрібний інгредієнт |
Ці булочки вам точно сподобаються. Такого м’якого і пишного тіста ви ще не робили. Здоба повітряна, але насичена, не така порожня, як вам продають в магазинах, залишається свіжою кілька днів.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тільки 3 інгредієнта. Найпростіший рецепт смачного і ніжного торта: всі просять рецепт
У теплому молоці розводимо дріжджі, перемішуємо і додаємо цукор, мішаємо. Можна додати ванілін за смаком, сіль, влити олію і яйця. Перемішати масу віночком до однорідності.
У просіяне борошно всипаємо розпушувач і вливаємо рідку основу.
Додаємо вершкове масло розм’якшене і оцет.
Вимішуємо м’яке і еластичне тісто, яке не буде липнути до рук.
Накриваємо тісто і залишаємо на 1 годину в теплому місці.
Обминаємо тісто, ділимо на порційні шматочки і скачуємо колобки.
Викладаємо їх на деко, застелене пергаментом, накриваємо рушником і залишаємо на 10 хвилин.
Змащуємо збитим жовтком або сметаною, посипаємо кунжутом і відправляємо в духовку.
Випікаємо при 180 градусах близько 20 – 25 хвилин.
Булочки виходять просто дивовижними, пишними і ароматними, справжня домашня здоба.
Рубрики: | Выпечка/Булочки |
Комментировать | « Пред. запись — К дневнику — След. запись » | Страницы: [1] [Новые] |