Соляночка «Зимова» – проста і дуже смачна заготівля на зиму |
Обов’язкова заготівля.
Інгредієнти:
Приготування:
Нарізаємо помідори невеликими часточками, перець і огірки нарізаємо кубиками або соломкою, ріпчаста цибуля – півкільцями, морква – соломкою.
Шаткуємо тонко капусту.
Розігріваємо у великій каструлі олію і додаємо по черзі овочі: обсмажуємо моркву 5 -7 хвилин, потім цибулю, потім відварені гриби і смажимо ще 10 хвилин, постійно помішуючи. Потім додаємо перець, помідори, огірки та капусту. Солимо, додаємо цукор, чорний перець і лавровий лист . Тушкуємо 40 хвилин.
Додаємо в кінці оцет і готуємо ще 10 хвилин.
Розкладаємо гарячу солянку в стерилізовані банки, закочуємо, перевертаємо верх дном і укутуємо до повного охолодження.
Вдалих заготовок!
Рубрики: | Консервация на зиму/Соленья, косервации Овощи/Грибы Овощи/Капуста |
Комментировать | « Пред. запись — К дневнику — След. запись » | Страницы: [1] [Новые] |