-Рубрики

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в Галина_-_Галинка

 -Подписка по e-mail

 

 -Сообщества

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 27.09.2013
Записей:
Комментариев:
Написано: 19318


Соляночка «Зимова» – проста і дуже смачна заготівля на зиму

Воскресенье, 26 Сентября 2021 г. 22:06 + в цитатник

Обов’язкова заготівля.

 
/www.receptydoma.top/wp-content/uploads/2021/09/240784789_914880582497245_8296716145299685849_n-e16300033599451-300x169.jpeg" target="_blank">https://www.receptydoma.top/wp-content/uploads/202...n-e16300033599451-300x169.jpeg 300w" style="box-sizing: inherit; border: 0px; vertical-align: middle; height: auto; max-width: 100%;" width="750" />

Інгредієнти:

 
  • Гриби відварні (білі, лисички, опеньки) – 200 грам
  • Капуста – 0,5 кг
  • Помідори – 1 кг
  • Солодкий перець червоного кольору (великий) – 1 штука
  • Морква – 0,5 кг
  • Огірки свіжі – 0,5 кг
  • Рослинна олія – 300 мл
  • оцтова есенція 70% – 1 ч. л.
  • Цукор – 1 ст. л
  • Сіль – 2 ст. л.
  • Чорний перець горошком – 5 штук
  • Лавровий лист – 1 штука

Приготування:

 

Нарізаємо помідори невеликими часточками, перець і огірки нарізаємо кубиками або соломкою, ріпчаста цибуля – півкільцями, морква – соломкою.

Шаткуємо тонко капусту.

 

Розігріваємо у великій каструлі олію і додаємо по черзі овочі: обсмажуємо моркву 5 -7 хвилин, потім цибулю, потім відварені гриби і смажимо ще 10 хвилин, постійно помішуючи. Потім додаємо перець, помідори, огірки та капусту. Солимо, додаємо цукор, чорний перець і лавровий лист . Тушкуємо 40 хвилин.

Додаємо в кінці оцет і готуємо ще 10 хвилин.

Розкладаємо гарячу солянку в стерилізовані банки, закочуємо, перевертаємо верх дном і укутуємо до повного охолодження.

Вдалих заготовок!

Джерело

Рубрики:  Консервация на зиму/Соленья, косервации
Овощи/Грибы
Овощи/Капуста
Метки:  

Процитировано 2 раз
Понравилось: 1 пользователю

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку