-Рубрики

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в Галина_-_Галинка

 -Подписка по e-mail

 

 -Сообщества

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 27.09.2013
Записей:
Комментариев:
Написано: 19318


Потужний рецепт онколога з настоянки! Зміцніть імунітет за допомогою лікувальної рідини

Четверг, 26 Августа 2021 г. 21:45 + в цитатник

Онколог з елітної радянської клініки, який у той час лікував вершки політбюро, недавно розповів про чарівну настоянку. Це простий засіб забезпечує симптоматичне лікування та знеболювання навіть при дуже серйозних захворюваннях.

Звичайно, цей засіб не замінює повноцінного лікування, але він дуже ефективний.

/golapravda.blog/wp-content/uploads/2020/11/4-3-300x300.jpg" target="_blank">https://golapravda.blog/wp-content/uploads/2020/11/4-3-300x300.jpg 300w, https://golapravda.blog/wp-content/uploads/2020/11/4-3-150x150.jpg 150w, https://golapravda.blog/wp-content/uploads/2020/11/4-3-696x696.jpg 696w, https://golapravda.blog/wp-content/uploads/2020/11/4-3-420x420.jpg 420w, https://golapravda.blog/wp-content/uploads/2020/11/4-3-640x640.jpg 640w" width="720" />
фото zinoti.lt

Настоянку рекомендується вживати при:

  • втрата сили, апетиту, слабкий імунітет
  • анемія
  • метаболічні порушення
  • шлунково-кишкові захворювання
  • захворювання жовчного міхура і печінки
  • простудні та бронхо-легеневі захворювання (включаючи туберкульоз, пневмонію, бронхіт і бронхіальну астму)
  • запалення яєчників і інші гінекологічні захворювання
  • онкологічні захворювання.

З чого він складається?

Препарат складається з трьох цілющих інгредієнтів, які здавна використовуються в традиційній медицині: алое, меду і червоного вина.

На одну частину соку алое — одна частина меду і дві частини вина. Рекомендується вживати настоянку 3-4 рази на день по столовій ложці за півгодини до їжі.

Підготовка

Необхідно припинити полив рослини за два тижні до приготування препарату. Зрізане листя не можна мити: просто протріть їх вологою ганчіркою.

/golapravda.blog/wp-content/uploads/2020/11/5-3-300x300.jpg" target="_blank">https://golapravda.blog/wp-content/uploads/2020/11/5-3-300x300.jpg 300w, https://golapravda.blog/wp-content/uploads/2020/11/5-3-150x150.jpg 150w, https://golapravda.blog/wp-content/uploads/2020/11/5-3-696x696.jpg 696w, https://golapravda.blog/wp-content/uploads/2020/11/5-3-420x420.jpg 420w, https://golapravda.blog/wp-content/uploads/2020/11/5-3-640x640.jpg 640w" width="720" />
фото zinoti.lt

Потім кожен лист загортають в темну тканину і кладуть на нижню полицю холодильника у відділенні для овочів на 5 днів.

Приготування настоянки починається зі змішування вина з медом.

 

Щоб кристалізований мед був більш рідким, його можна розчинити на водяній бані. Але не можна його дуже нагрівати, інакше цілющі властивості будуть втрачені.

/golapravda.blog/wp-content/uploads/2020/11/6-3-300x300.jpg" target="_blank">https://golapravda.blog/wp-content/uploads/2020/11/6-3-300x300.jpg 300w, https://golapravda.blog/wp-content/uploads/2020/11/6-3-150x150.jpg 150w, https://golapravda.blog/wp-content/uploads/2020/11/6-3-696x696.jpg 696w, https://golapravda.blog/wp-content/uploads/2020/11/6-3-420x420.jpg 420w, https://golapravda.blog/wp-content/uploads/2020/11/6-3-640x640.jpg 640w" width="720" />
фото zinoti.lt

Найпростіший спосіб — не нагрівати мед, а покласти його в скляну банку з вином на 10 годин і періодично помішувати.

/golapravda.blog/wp-content/uploads/2020/11/7-3-300x300.jpg" target="_blank">https://golapravda.blog/wp-content/uploads/2020/11/7-3-300x300.jpg 300w, https://golapravda.blog/wp-content/uploads/2020/11/7-3-150x150.jpg 150w, https://golapravda.blog/wp-content/uploads/2020/11/7-3-696x696.jpg 696w, https://golapravda.blog/wp-content/uploads/2020/11/7-3-420x420.jpg 420w, https://golapravda.blog/wp-content/uploads/2020/11/7-3-640x640.jpg 640w" width="720" />
фото zinoti.lt

Коли мед розчиниться, листя алое виймають з холодильника і подрібнюють за допомогою блендера. Отриману масу відразу додають до медово-винної суміші.

/golapravda.blog/wp-content/uploads/2020/11/8-3-300x300.jpg" target="_blank">https://golapravda.blog/wp-content/uploads/2020/11/8-3-300x300.jpg 300w, https://golapravda.blog/wp-content/uploads/2020/11/8-3-150x150.jpg 150w, https://golapravda.blog/wp-content/uploads/2020/11/8-3-696x696.jpg 696w, https://golapravda.blog/wp-content/uploads/2020/11/8-3-420x420.jpg 420w, https://golapravda.blog/wp-content/uploads/2020/11/8-3-640x640.jpg 640w" width="720" />
фото zinoti.lt

Суміш переливають у пляшку з темного скла і ставлять на нижню полицю холодильника.

Стаття несе інформаційний характер. Перед використанням порад, обговоріть їх зі своїм лікарем.


Джерело

Літературний переклад — Маруся Фріман

Рубрики:  Дом, уют/Вазоны
Здоровье/Авитаминоз
Метки:  

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку