-Рубрики

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в Галина_-_Галинка

 -Подписка по e-mail

 

 -Сообщества

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 27.09.2013
Записей:
Комментариев:
Написано: 19318


Легке суперове тісто для пиріжків біляшів ( замішувати ложкою )

Среда, 04 Августа 2021 г. 23:31 + в цитатник
загружено (271x186, 9Kb)
Тісто :
500 мл теплої води
40 грам живих пресованих дріжджів
5 ст л олії
3 ст л цукру
1 ч л солі
1 л муки + 1 стакан 200 мл ( міряю стаканом )
У теплій воді розчинити дріжджі і додати цукор , залишити на 10 хв до появи шапочки / піни
Муку просіяти , до опари дати сіль , олію , поступово сипати муку ( насипаю двічі по пів літри муки )і замішувати ложкою , таким чином ввести 1 л муки. Тоді додати ще 1 стакан муки до 200 мл не більше вимішати ложкою , руку змастити олією і тісто легенько вимісити пару секунд, зібрати його в купу (30-60 сек не довше) накрити плівкою , поставити на 3 год в холодильник , посуд для тіста підібрати такий , враховуючи що тісто підніметься втричі ,щоб не втікло 😉
Тісто через 3 год виймаємо з холодильника , муки більше ❗ НЕ БЕРЕМО ❗
змащуємо робочу поверхню щедро олією , руки також змащуємо олією і руками відщипуємо потрібні шматочки тіста , розплескуємо його і кладемо ложку начинки , защіпаємо наш пиріжок , знову руками розплескуємо і на розігріту сковорідку смажити з кожної сторони 2-3 хв. на помірному вогні
 
 
2 ст. Теплої води
50 г сирих дріжджі
1 щіпка солі
1ст. л цукру
5 стаканів муки
Замісити опару з половиною муки а через 15 - 20 хв вмісити всю муку. Тісто положити в пакет змащений олією в холодильник. Займіться приготуванням начинки. Коли тісто підійде виготовляйте біляші. Додайте трішки води в начинку.
 
 
 
Рубрики:  Жаренное тесто/Беляши
Метки:  

Процитировано 2 раз

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку