-Рубрики

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в Галина_-_Галинка

 -Подписка по e-mail

 

 -Сообщества

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 27.09.2013
Записей:
Комментариев:
Написано: 19318


Огірки «Глобус» родом з СРСР. Рецепт смачних і хрустких огірочків

Вторник, 27 Июля 2021 г. 21:18 + в цитатник
Огірки «Глобус» родом з СРСР. Рецепт смачних і хрустких огірочків/ohlyad-dnya.pro/wp-content/uploads/2021/07/Screenshot_19-51-scaled-1-300x165.jpg" target="_blank">https://ohlyad-dnya.pro/wp-content/uploads/2021/07...hot_19-51-scaled-1-300x165.jpg 300w, https://ohlyad-dnya.pro/wp-content/uploads/2021/07...hot_19-51-scaled-1-768x423.jpg 768w" style="box-sizing: inherit; border-style: none; height: 500px; max-width: 100%; width: 910px; object-fit: cover;" width="1024" />

Огірки «Глобус» родом з СРСР. Рецепт смачних і хрустких огірочків

26 июля, 2021

Цей рецепт був дуже популярний свого часу: огірочки виходять як бочкові, хрусткі, ароматні, просто подаємо до столу або використовуємо в складі салатів.

пише порадниця

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

 

огірки, 2 кг;

листя вишні, лаврові по 3 шт;

 

смородина, 6 шт;

кріп парасольки;

часник, 6 зубчиків;

перець духмяний і горошок;

гірчиця насіння, 1.5 ч.л;

сіль, 1 ст.л;

оцет 9%, 250 мл;

 

цукор, 0,5 склянки;

вода, 1250 мл.

Процес приготування

Огірки з грядки просто промиваємо і видаляємо хвостики. Якщо огірки покупні, краще замочити на 2 години.

У стерильні банки розкладаємо всі спеції, зелень, кріп парасольки, перці і огірки.

 

Заливаємо банки окропом, накриваємо кришками і залишаємо прогріватися на 20 хвилин.

Зливаємо воду в каструлю, змішуємо з сіллю і цукром, доводимо до кипіння і вливаємо оцет.

Порада: оцет наливайте акуратно, в гарячій воді він викликає бурхливу реакцію і з’являється піна.
Закручуємо кришками, перевертаємо банки і вкутуємо до охолодження.

Консервація відмінно зберігається в підвалі і в коморі.

Огірочки вам точно сподобаються, вони дуже смачні, солі і цукру в міру, кислота помірна, тому вони припадуть до вподоби всім любителям консервації.

Рубрики:  Консервация на зиму/Соленья, косервации
Овощи/Огурцы
Метки:  

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку