Понедельник, 26 Июля 2021 г. 22:59
+ в цитатник
Яйце куряче - 3 шт. (середнього розміру)
Цукор - 100 г
Молоко - 250 мл (2,5% жирності)
Масло вершкове - 200 г (72% жирності)
Борошно пшеничне - 350 г
Сік лимонний - 1 ст.л.
Розпушувач тесту - 2 ч.л. (Без гірки)
М'яке масло треба розтерти з цукром. Вбити яйця. У тісто влити молоко. Видавити лимонний сік в столову ложку і влити до тесту. Туди ж просіяти необхідну кількість борошна з додаванням розпушувача. Перемішати.Тісто по цьому рецепту повинно вийти гладким, однорідним, по густоті як на оладки. Пензликом змастити вафельницу краплею олії, добре нагріти. Викласти тісто на середину формочки і щільно закрити вафельницу. Випікати близько 2хвилин з кожного боку.
Метки:
вафлі
Процитировано 1 раз
-
Запись понравилась
-
1
Процитировали
-
0
Сохранили
-