-Рубрики

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в Галина_-_Галинка

 -Подписка по e-mail

 

 -Сообщества

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 27.09.2013
Записей:
Комментариев:
Написано: 19318


Вареники з вишнею не розварюються, не течуть. Рецепт вдалого тіста для вареників

Четверг, 08 Июля 2021 г. 21:21 + в цитатник

Багато хто дуже люблять вареники з ягодами, але не часто їх готують з причини невдалого тіста, коли вареники розварюються і вся начинка виявляється в воді. Цей рецепт тіста я знайшла не так давно, але він мене повністю влаштовує: все виходить якісним, тісто не розтікається і не лопається.

 
/www.receptydoma.top/wp-content/uploads/2021/07/varenyky-870x400-2-300x138.jpg" target="_blank">https://www.receptydoma.top/wp-content/uploads/2021/07/varenyky-870x400-2-300x138.jpg 300w, https://www.receptydoma.top/wp-content/uploads/2021/07/varenyky-870x400-2-768x353.jpg 768w" style="box-sizing: inherit; border: 0px; vertical-align: middle; height: auto; max-width: 100%;" width="870" />

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

 
  • вода, 300 мл;
  • борошно, 500 г;
  • сіль, 1 ч.л;
  • масло вершкове, 50 г;
  • вишня або будь-яка інша ягода, 1 кг;
  • цукор, близько 6 ст.л або за смаком;
  • крохмаль будь-який, можна кукурудзяний, 0.5 ст.л.

Процес приготування вареників

Воду змішуємо з вершковим маслом і доводимо до кипіння.

 

Борошно просіваємо і змішуємо з сіллю, вливаємо гарячу воду з маслом.

 

Вимішуємо спочатку лопаткою, коли маса стане просто теплою, вимішуємо на столі руками. Тісто виходить еластичним і щільним.

 

Укутуємо плівкою і залишаємо на 1 – 3 години на столі. Періодично можна підмішувати тісто.

Ділимо на 4 частини і кожен розкачуємо в пласт, вирізаємо кружечки за допомогою склянки чи форми.

Ягоди промиваємо і просушуємо, змішуємо з крохмалем і цукром.

Порада: якщо берете ягоди з кісточками, виймаємо їх і самі ягоди просушуємо на паперовому рушнику, щоб витік зайвий сік.

/www.receptydoma.top/wp-content/uploads/2021/07/5-8-5-300x161.jpg" target="_blank">https://www.receptydoma.top/wp-content/uploads/2021/07/5-8-5-300x161.jpg 300w, https://www.receptydoma.top/wp-content/uploads/2021/07/5-8-5-768x412.jpg 768w" style="box-sizing: inherit; border: 0px; vertical-align: middle; height: auto; max-width: 100%;" width="851" />

Формуємо вареники і відварюємо в трохи соленій воді.

/www.receptydoma.top/wp-content/uploads/2021/07/6-8-3-300x159.jpg" target="_blank">https://www.receptydoma.top/wp-content/uploads/2021/07/6-8-3-300x159.jpg 300w, https://www.receptydoma.top/wp-content/uploads/2021/07/6-8-3-768x406.jpg 768w" style="box-sizing: inherit; border: 0px; vertical-align: middle; height: auto; max-width: 100%;" width="846" />

Подаю такі вареники зі сметаною або розтопленим вершковим маслом, можна збивати сметану або вершки з цукровою пудрою і подавати з таким соусом.

Джерело

Рубрики:  Фрукты / ягоды/Вишня
Тесто/Вареники
Метки:  

Процитировано 1 раз
Понравилось: 1 пользователю

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку