Від цього сала точно не зможе ніхто відмовитися! Всі господині мають мати цей рецепт у помітках! |
Приготувавши запечене сало у духовці за цим рецептом, ви легко переконаєте своїх дітей та внуків не тільки у його користі й смаку не гірше, ніж у м’яса!
Отже, для приготування м’якого й хрусткого сала вам знадобиться:
Покрокова інструкція для приготування.Реклама
Крок No1. Змішати всі інгредієнти (окрім сала) у єдину суміш. Часник попередньо почавити.
Крок No2. Ввімкнути духовку й розігрівати її до 200 С.
Крок No3. Між шматками сала зробити надрізи посередині й боках і додати туди попередньо отриману суміш зі спеції.
Крок No4. Залишити сало у такому стані на ніч.
Крок No5. Помістити сало у фольгу та на посудину для випікання.
Крок No6. Залишити його у духовці на півтори години.
Нехай ваші рідні їдять не тільки корисне, але я смачне сало.
Приємного апетиту!
Рубрики: | Мясные блюда/Сало |
Комментировать | « Пред. запись — К дневнику — След. запись » | Страницы: [1] [Новые] |