-Рубрики

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в Галина_-_Галинка

 -Подписка по e-mail

 

 -Сообщества

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 27.09.2013
Записей:
Комментариев:
Написано: 19318


Пісний вишневий пиріг

Пятница, 19 Марта 2021 г. 21:37 + в цитатник
Пісна випічка може бути не менш смачна і корисна, ніж звичайна. Сьогодні пропоную вам приготувати дуже простий у приготуванні пісний пиріг з вишнями. Ніжний і ароматний смак вишень, тоненьке тісто, трохи розсипчасте. Чудовий привід зібрати всю свою сім'ю за чашкою чаю. Вишневий пиріг дуже смачний як в теплому вигляді, так і в охолодженому.
Для приготування пісного вишневого пирога потрібно:
Для тіста:
вода (тепла) - 130 мл;
олія - 80 мл;
цукор - 1 ст. л. ;
сіль - щіпка;
борошно - 350 гр;
Для начинки:
заморожена вишня без кісточки - 300 - 400 гр;
цукор - 2 ст. л .;
кукурудзяний крохмаль - 3 ст. л.
Для посипання:
цукрова пудра - 1 - 2 ч. л.
Борошно просійте, змішайте з сіллю і цукром. Додайте в борошно теплу воду та олію. Перемішайте. Замісіть тісто. Від основного тіста, відокремте невеликий шматочок для прикраси пирога. Змастіть форму вершковим маслом, або використовуйте пергамент для випічки. Розкачайте тісто, перекладіть його в форму, розтягніть руками формуючи бортики. Для візерунка, бортики пирога, можна придавити за допомогою виделки.Зверху посипте 1 ст. л кукурудзяного крохмалю. Для начинки змішайте вишню, цукор і кукурудзяний крохмаль. Вишню розморожувати не потрібно. Злегка перемішайте обертовим рухом прямо в мисочці. Відправте начинку на пиріг. Візьміть шматочок тіста який залишали раніше для прикраси, відщипуючи невеликі шматочки тіста, розподіліть його по всій поверхні пирога. Випікайте при температурі 170 - 180 градусів, 45 - 50 хвилин. Дайте повністю охолонути, дістаньте з форми. Пісний вишневий пиріг готовий, його можна подати як в теплом вигляді, так і в холодному. Завдяки дивовижному поєднанню начинки пиріг виходить дуже смачний. При випіканні вишня віддає частину соку, сік змішується з цукром і крохмалем утворюючи легкий кіселик. Смачно не те слово !!!
Смачних і приємних моментів !!!
 
 
 
 
 
 
 
 
Рубрики:  Фрукты / ягоды/Вишня
Выпечка/Пироги
Метки:  

Процитировано 1 раз

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку