Морквяний торт з вершково-сирним кремом
Інгредієнти:
2 склянки (260 г) волоських горіхів, подрібнених
1,5 склянки (300 г) коричневого цукру
1/2 склянки (100 г) цукрового піску
1 склянка (240 мл) розтопленого кокосового масла
4 великих яйця
3/4 склянки (133 г) несолодкого яблучного пюре
1 ч. л. ванілі
2,5 склянки (312г) борошна
2 ч. л. розпушувача
1 ч. л. соди
1/2 ч. л. солі
1,5 ч. л. порошку кориці
1 ч. л. меленого імбиру (порошку або свіжого)
1/4 ч. л. порошку мускатного горіха
1/4 ч. л. порошку гвоздики
2 склянки (260 г) моркви
Крем:
всі інгредієнти кімнатної температури
16 унцій (450 г) вершкового сиру Філадельфія
1/2 склянки (115г) вершкового масла
4,5 склянки (540 г) цукрової пудри
1 ст. л. (15 мл) вершків
1,5 ч. л. ванілі
дрібка солі