Домашнє варення з вишні без кісточки. Рецепт, який має бути у кожної господині
|
|
Пятница, 26 Июня 2020 г. 22:12
+ в цитатник
Пропонуємо приготувати дуже смачне повидло з вишні. Цей рецепт вам дуже сподобається, а взимку буде радувати вас своїм чарівним ароматом та смаком.
Інгредієнти:
-
Вишня – 4 кг 600 грамів;
-
Цукор пісок – 2 кг 800 грамів;
-
Лимонна кислота – 5 грамів;
-
Вода питна – 1 л.
Спосіб приготування:
-
Промийте вишню та переберіть.
-
Видаліть кісточки з ягід.
-
Пропустіть ягоди через м’ясорубку.
-
Покладіть перекручені вишні у каструлю та додайте воду з цукром.
-
Варіть протягом 2 годин на слабкому вогні. Потім додайте лимонну кислоту та продовжуйте варити.
-
Коли ви побачите, що ложка залишає після себе слід, треба збільшити вогонь та проварити протягом 5 хвилин.
-
Розкладіть гаряче повидло у стерилізовані банки та закатайте кришками.
-
Приємного апетиту!
Метки:
вишня
варення
Процитировано 2 раз
Понравилось: 1 пользователю
-
1
Запись понравилась
-
2
Процитировали
-
0
Сохранили
-