-Рубрики

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в Галина_-_Галинка

 -Подписка по e-mail

 

 -Сообщества

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 27.09.2013
Записей:
Комментариев:
Написано: 19314


Домашнє варення з вишні без кісточки. Рецепт, який має бути у кожної господині

Пятница, 26 Июня 2020 г. 22:12 + в цитатник

Пропонуємо приготувати дуже смачне повидло з вишні. Цей рецепт вам дуже сподобається, а взимку буде радувати вас своїм чарівним ароматом та смаком.

Інгредієнти:

 
  • Вишня – 4 кг 600 грамів;
  • Цукор пісок – 2 кг 800 грамів;
  • Лимонна кислота – 5 грамів;
  • Вода питна – 1 л.

Спосіб приготування:

  1. Промийте вишню та переберіть.
  2. Видаліть кісточки з ягід.
  3. Пропустіть ягоди через м’ясорубку.
  4. Покладіть перекручені вишні у каструлю та додайте воду з цукром.
  5. Варіть протягом 2 годин на слабкому вогні. Потім додайте лимонну кислоту та продовжуйте варити.
  6. Коли ви побачите, що ложка залишає після себе слід, треба збільшити вогонь та проварити протягом 5 хвилин.
  7. Розкладіть гаряче повидло у стерилізовані банки та закатайте кришками.
  8. Приємного апетиту!
Рубрики:  Фрукты / ягоды/Вишня
Консервация на зиму
Метки:  

Процитировано 2 раз
Понравилось: 1 пользователю

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку