-Рубрики

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в Галина_-_Галинка

 -Подписка по e-mail

 

 -Сообщества

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 27.09.2013
Записей:
Комментариев:
Написано: 19318


Чим полити буряк, щоб отримати солодкий і соковитий урожай

Вторник, 23 Июня 2020 г. 09:46 + в цитатник

Буряк дуже смачний і корисний коренеплід для нашого здоров’я. Щоб коренеплоди зросли великими і смачними, проведіть позакореневе підживлення. Розповімо детальніше, ніж можна полити буряк, щоб коренеплід виріс солодким і смачним.

Підживлення для буряка

 

Буряк в червні підгодуйте розчином борної кислоти. Борна кислота складається з бору, цей мікроелемент необхідний для буряка. Дуже часто борна кислота входить до складу хімічних добрив. Але ми рекомендуємо підгодовувати буряк бором.

Що дає підгодівля буряка борною кислотою:

– Завдяки бору у буряка поліпшується фотосинтез, а це енергія рослин.

 

– Бор стимулює ріст листя і коренеплодів.

– Підвищується імунітет у рослин.

– Позакореневе підживлення борною кислотою покращує смакові якості і підвищується цукристість в коренеплодах.

 

Завдяки такій підгодівлі коренеплоди буряка виростають набагато більшими і смачнішими. Буряк стає солодким і приємним на смак.

Як провести позакореневе підживлення буряків?

Для приготування розчину порошок борної кислоти 10 грам розведіть в склянці гарячої води, щоб порошок розчинився. Вилийте цей розчин у відро води об’ємом 10 літрів і добре розмішайте.

 

Готовим розчином можна поливати буряк під корінь з розрахунку 500 мл на одну рослину. Але можна проводити позакореневе підживлення. Для цього готовий розчин залийте в електричний обприскувач. Розчином борної кислоти обприскуйте буряк. Через листя рослина швидше вбирає необхідні мікроелементи.

Підживлення коренеплодів борною кислотою можна поєднувати разом з поливом. А ось позакореневе підживлення потрібно проводити в суху безвітряну погоду. Найкраще годин в 6-7 вечора за кілька годин до заходу сонця.

Завдяки підгодівлі борною кислотою у буряка дійсно поліпшуються смакові якості. В коренеплоді підвищується рівень каротину, вітаміну С і цукру. Саме тому урожай буряків виходить набагато кращим з такою простою підгодівлею.

Svekla-2 (640x425, 80Kb)
Рубрики:  Сад, огород,
Метки:  

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку