-Рубрики

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в Галина_-_Галинка

 -Подписка по e-mail

 

 -Сообщества

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 27.09.2013
Записей:
Комментариев:
Написано: 19318


пляцок Жених

Вторник, 16 Июня 2020 г. 21:57 + в цитатник
1 (700x499, 55Kb)
Тісто:
1 п маргарину(250 г)терти з
1 скл.цукру (250 г) додати
6 жовтків
2 скл.муки (250 г)
1 ст.л.порошку до печива
піну збиту з 6 білків.
Тісто поділити на дві частини, до однієї додати
3 ст.л. какао. Тісто біле можна собі ще підмісити, тому що мука буває різна а тісто з какао тугіше, какао завжди стянує. Я розкачувала трохи качалкою і у формі вже розтягувала руками.

Тісто з какао розкачати на дно форми (25*35), на верх тіста дати:

1,5 кг яблук(натерти на тертку з великими вічками, віддусити) додати
1 ціле яйце
цукор до смаку, залежить від яблук
1 ст.л.кориці
2 ст.л.манної сухої крупи
1 не чубату ст.л.соди
Сода надасть яблукам гарного шоколадного кольору.

Пекти при температурі 180 гр 30 хвилин, але дивіться по своїй духовці, може менше а може більше пекти, будете бачити тісто, якщо зарумянилося то спечене.

ІІ корж

Біле тісто розкачати на дно форми, наверх накладаємо

МАК:

1,5 скл.пареного маку
1 скл.цукру
2 яйця
1 ст.л.муки
1 ч.л.порошку до печива

Пекти як і попередній корж.

Перекладаємо сиром:
500 г меленого сиру
1 скл.цукру
1 п.ванільного цукру
1 скл.сметани
Цедра з лимона та сік
Все разом збити щоб розійшовся цукор, додати 2 ст.л.желатину розтопленого(тепер жара дивіться самі, можна і більше додати).
Перекладаємо: білий корж з маком, сир, корж з какао яблуками до середини. На ніч обов'язково в холодильник. Зверху залила шоколадом.
Дуже смачний, гарний, пухкий. Смачного!!!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Рубрики:  Торты/Торты и пляцки, которые надо испечь
Метки:  

Процитировано 3 раз

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку