-Рубрики

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в Галина_-_Галинка

 -Подписка по e-mail

 

 -Сообщества

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 27.09.2013
Записей:
Комментариев:
Написано: 19318


Ванільний домашній зефір за простим рецептом. Виходить смачний та ніжний

Вторник, 19 Мая 2020 г. 22:20 + в цитатник
Opera Снимок_2020-05-19_221932_www.facebook.com (492x240, 173Kb)

Пропонуємо приготувати дуже смачний зефір в домашніх умовах. Готується десерт з досить простих інгредієнтів та виходить дуже смачним та ніжним.

Для приготування вам знадобиться:

 
  • Желатин – 10 грамів;
  • Вода питна – 150 мл.;
  • Цукор – пісок – 400 грамів;
  • Кислота лимонна – 1 чайна ложка;
  • Сода харчова – ½ чайної ложки;
  • Ванілін – ½ чайної ложки.
  • Цукрова пудра.

Спосіб приготування:

  1. Візьміть желатин та розчиніть у 70 мл води — желатин. Залишіть його розчинятися на 1 годину.
  2. Візьміть глибоку, металеву миску, налийте 80 мл води, цукор. Поставте її на плиту підігріватися на повільному вогні.
  3. Почекайте поки суміш закипить та проваріть ще 5 хвилин.
  4. У суміш додайте желатин. Перемішуйте до повного розчинення та спостерігайте, щоб желатин не кипів.
  5. Після зніміть миску з вогню та збивайте 10 хвилин суміш – міксером.
  6. Додайте ванілін та лимонну кислоту. Продовжуйте збивати 5 хвилин.
  7. Додайте харчову соду та збивайте 4 хвилини.
  8. Суміш стане більшою, густою та легкою.
  9. Візьміть квадратну форму для зручності, застеліть її харчовою плівкою, змоченою водою.
  10. Налийте у форму суміш. Почекайте поки зефір застигне. Після наріжте його прямокутниками. Час застигання складає 90 хвилин.
  11. Обваляйте готовий зефір у цукровій пудрі, тоді він не буде прилипати до рук.

Приємного чаювання!

Рубрики:  Сладости/Зефир
Метки:  

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку